"TÖRŐCSIK MARI" címkével ellátott hírek
A színésznő lánya Varnus Xavérnak írt lehangoló híreket.
Vetítéssel egybekötött eseményen mutatják be szerdán este a fővárosi Puskin moziban az Aurora Borealis - Északi fény című beszélgetőkönyvet, amelyben az azonos című, premier előtt álló magyar film készítésének folyamatát idézi fel Pataki Éva, Mészáros Márta és Törőcsik Mari.
Törőcsik Mari: „Lesz még film és színdarab is, amiben szerepelni fogok”.
Törőcsik Mari címmel csütörtökön kerül a boltokba Bérczes László beszélgetőkönyve, amelyből a nemzet színészének pályáját és civil életét, személyiségét, gondolatait és emlékeit is megismerheti a közönség.
Törőcsik Mari kapta a Szenes Iván-életműdíjat, rajta kívül elismerésben részesült Nyári Károly énekes-zongorista és Tabáni István énekes-dalszerző - közölte csütörtökön a díjátadó kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel.
A színésznőt a Vas megyei Velemben érte baleset. Hétfő délután bevitték a szombathelyi sürgősségire, de jól van.
Ünnepi gálával köszönti Törőcsik Mari Kossuth-díjas színművésznőt 80. születésnapján a Nemzeti Színház november 23-án.
Gálával és kiállítással ünnepli Törőcsik Mari Kossuth-díjas színművész 80. születésnapját november 23-án a Nemzeti Színház, az est megrendezésére Jordán Tamást kérte fel Vidnyánszky Attila, a teátrum főigazgatója.
Törőcsik Mari Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő kapta meg idén a Kölcsey Társaság által alapított emlékplakettet.
A Békéscsabai Jókai Színház – több más színházhoz hasonlóan – a közelmúltban az alábbi levelet kapta Törőcsik Maritól, a Nemzet Színészétől, kétszeres Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Érdemes- és Kiváló művésztől, amit gyors levélváltások követtek, és a csabai színház elsők között tett eleget a művésznő felhívásának.