"TOURINFORM KÖRÖS-SÁRRÉT" címkével ellátott hírek
„A meglévő értékek megtartása mellett nyitás Erdély felé”. Talán ez lehetne a mottója a körös-sárréti turisztikai terveknek a 2018-as év tekintetében, hiszen a határ mentiség számtalan lehetőséget kínál erre.
Idén harmadik éve a Füzes Fesztivál keretében került megrendezésre a Kincskereső kalandtúra az idelátogató turisták és a füzesgyarmati vállakozó szellemű jelentkezők körében.
Fél éve fut már a D1-tv országos adásán a Vajtó és a Világ turisztikai túramagazin Vajtó László műsorvezetővel, aki most Füzesgyarmat és környékére is ellátogatott, hogy felfedezze és bemutassa az ottani értékeket.
Április 1-én Egyesületünk Kerékpáros Túrát szervezett a Füzesgyarmat határában lévő több száz éves kocsányos tölgyhöz.
A Körös-Sárrét Turizmusáért Egyesület és a Tourinform Körös-Sárrét iroda az idei évben is számos turisztikai kiállításra és környékbeli rendezvényre tervezi a kitelepülést.
A Tourinform Körös-Sárrét iroda 100%-os eredményt ért el, így a minősítési rendszerben „kiváló” minősítést szerzett.
Tőkésné Gali Mónika a füzesgyarmati Tourinform Körös-Sárrét iroda vezetője elismerésben részesült.
A Tourinform Körös-Sárrét iroda szervezésében Füzesgyarmaton workshopot rendeztek az ősz folyamán.
A Tourinform Körös-Sárrét iroda szervezésében október 26-án Megyei Turisztikai Fórum került megrendezésre Füzesgyarmaton.
A Tourinform Körös-Sárrét iroda a Körös-Sárrét Turizmusáért Egyesülettel együttműködve ebben az évben is számos országos kiállításon és rendezvényen vett részt kiállítóként.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft