"TRÓCSÁNYI LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
Közös problémák jogi vonatkozásairól tárgyalt Izraelben Trócsányi László igazságügyi miniszter izraeli kollégájával, Ajelet Sakeddel.
Trócsányi László igazságügyi miniszter felháborítónak nevezte és a leghatározottabban visszautasította az egyes ellenzéki pártok szerinte tudatos félremagyarázáson alapuló és alaptalan vádaskodását, amellyel rasszistaként kívánják feltüntetni.
Az identitás, a különbözőséghez való jog, illetve az egyetemes emberi jogok egyetemessége közti viszony korunk egyik sorskérdése - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter Budapesten, a Károli Gáspár Református Egyetemen tartott konferencián csütörtökön.
A jövő évben az Országgyűlés elfogadhatja az új polgári perrendtartási kódexet - mondta Trócsányi László, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken.
A keresztény gyökereket elvágni, a kereszténység értékeit el nem ismerni súlyos hiba - hangoztatta az igazságügyi miniszter hétfőn Esztergomban, a Becket Szent Tamás-emléknapon a jog és a kereszténység kapcsolódási pontjairól tartott előadásában.
A fogyasztókkal szembeni elszámolások befejezése után új időszámításnak kell kezdődnie a magyar bankrendszerben – hangsúlyozta Trócsányi László igazságügyi miniszter kedden az elszámolási törvényjavaslat általános vitáját megnyitó parlamenti expozéjában. (Forrás: kormany.hu)
Trócsányi László igazságügyi miniszter szerint az év végéig a kormány "valamilyen formában" rendezni fogja a tényleges életfogytiglani büntetéssel kapcsolatos helyzetet.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft