"UEFA" címkével ellátott hírek
Egy évvel a rajt előtt, szerdán kezdődik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egy hónapig tartó első jegyigénylési szakasza.
A magyar csapatok közül a Ferencváros kapta a legtöbbet, majdnem egymillió eurót az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) kompenzációként a tavalyi Európa-bajnokságon, s annak selejtezősorozatában szerepelt játékosaiért. Összességében a Juventus jutott a legnagyobb összeghez, közel 3,5 millió euróhoz.
Az egy évvel korábbihoz hasonlóan a 2015-ös gazdasági évben is a Real Madrid produkálta a legnagyobb bevételt, megelőzve az FC Barcelonát és a Manchester Unitedet.
Az európai szövetség (UEFA) mindhárom elnökjelöltje ismerteti programját a visegrádi országok labdarúgó-szövetségeinek szerdai, budapesti találkozóján.
A magyar-portugált a franciaországi Európa-bajnokság legjobb öt mérkőzése közé választotta a kontinentális szövetség (UEFA).
Rekordmértékű nyereségre számít az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a franciaországi kontinenstornától - írja a híradó.hu.
Az Eb-negyeddöntőn pályára szaladó néző és a pirotechnikai eszközök miatt indult mindkét szövetség ellen fegyelmi eljárás.
A magyar klubok is profitálnak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságból, a kontinentális szövetség (UEFA) ugyanis összesen 150 millió eurót oszt szét a válogatott játékosokat adó egyesületek között - írja a hirado.hu.
A nyolcaddöntőben búcsúzott magyar labdarúgó-válogatott 11,5 millió eurós pénzdíjat kap a franciaországi Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményéért.
Az MLSZ szerint a rendbontás árt a magyar csapatnak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft