"UPC" címkével ellátott hírek
Ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a rendőrségnél a UPC Magyarország, mert az elmúlt időszakban megszaporodtak a szolgáltatás átírásával kapcsolatos visszaélések - közölte az infokommunikációs szolgáltató csütörtökön.
Távozik a UPC Magyarország Kft. vezérigazgatója, Magnus Ternsjö, akinek a pozícióját szeptember elsejétől a UPC Románia vezérigazgatója, Robert Redeleanu tölti be - jelentette be a magyar leányvállalat szerdán.
A csillagászati tavasz korántsem hozott csillagászati árakat a televíziós szolgáltatói piacon. Sőt, a UPC Direct hivatalos és kiemelt békéscsabai partnere most még az őszi ajánlatoknál is kedvezőbb csomagokat kínál vásárlóinak – fogalmazott a Telemax Szaküzlet vezetője. Szlancsik Árpád azt is hozzátette: szakértő tanácsokkal, térítésmentesen igénybe vehető segítséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. (x)
Immáron negyedik alkalommal rendezte meg a Novosec Security Kft. és hivatalos Békés megyei képviselete, a Csaba Talk Kft. partnerei számára a biztonságtechnikai újításokkal szolgáló tréninget és termékbemutatót.
A UPC Magyarország korlátlan adatforgalmat tartalmazó új mobil díjcsomagokat mutatott be hétfőn sajtótájékoztatón.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított a UPC Magyarország Telekommunikációs Kft.-vel (UPC) szemben, mert a szolgáltató a 29-es körzetben alacsonyabb színvonalú szolgáltatást nyújt magasabb áron. Mivel a UPC egyedüli távközlési szolgáltató a körzetben, magatartása kimerítheti a gazdasági erőfölénnyel való visszaélést.
Online tévészolgáltatást indított a UPC, a társaság digitális kábeltelevíziós szolgáltatásra előfizető ügyfelei akár 70 TV-csatornát nézhetnek mobilon, táblagépen, illetve asztali- vagy hordozható számítógépen, bárhol Magyarországon - közölte a UPC pénteken az MTI-vel.
Az uniós jog és a szolgáltatásnyújtás szabadsága nem zárja ki, hogy a magyar Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közigazgatási eljárást indítson a luxemburgi telephelyű UPC DTH S.a.r.l. ellen, amely Magyarországon nyújt műholdas tévészolgáltatást - derül ki az Európai Bíróság főtanácsnoka által csütörtökön ismertetett indítványból.
Nincs országos központi probléma a UPC-nél; pénteken este egy rövidebb időszakban gond volt a DNS-szerverekkel, de azóta nincs központi hiba - mondta Szűcs László, a UPC kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-nek.
A UPC a negyedik szolgáltató, amelyik díjat számít fel csekken fizető ügyfeleinek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft