"ÚJPEST" címkével ellátott hírek
Az AS című spanyol sportlap beszámolója szerint a Sevilla FC-nél örülnek, hogy az Újpest FC lesz az ellenfelük a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulójában.
A Budapest Honvédnak 350 ezer, míg az Újpestnek 100 ezer forint büntetést kell fizetnie a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának csütörtöki döntése alapján.
A házigazda Ferencvárost és az Újpestet is megbüntette kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a két együttes szombati - 3-3-as döntetlennel záruló - bajnoki mérkőzésén történtek miatt.
Több mint tíz, vélhetően a második világháborúban elhunyt ember maradványai kerültek elő az Újpesti piac építkezési munkálatai során április végén - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-t.
Elfogytak az FTC-szurkolók számára fenntartott belépőjegyek a jövő szombati Újpest-Ferencváros labdarúgó Magyar Kupa-döntőre.
Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy Anglián kívül Európa országaiban a nemzeti kupa megnyerése lényegesen kisebb presztízsű dolog, mint a bajnokság megnyerése. 2016-ban Magyarországon a bajnokság már két fordulóval ezelőtt eldőlt, miután a Ferencvárost már a matematika segítségével sem lehet utolérni. Éppen ezért a Magyar Kupa döntője mégis felértékelődött, hiszen a bajnoki helyezésen kívül ez maradt az egyetlen Nemzetközi kupaporondra vezető ösvény.
Békéscsaba - Újpest, gyakorlatilag országos kettes a totón. A statisztikák alapján dolgozó tipplatolgatók egészen biztos, hogy a kettesre adták volna a meccset, minimális döntetlen eséllyel, „Iksz-kettőben”, azaz két esélyben biztosan megállt volna a totótipp.
Remek hangulatban kezdődött a mérkőzés, sok békéscsabai választotta vasárnapi programnak, hogy elkísérje frissen kupagyőztes kedvenceiket az Újpest elleni rangadóra, amelyet a hazaiak kezdtek jobban, a vendégek szekerét Soós tolta ebben a szakaszban - áll az egyesület közlésében.
Vádat emeltek a libanoni férfi ellen, aki 1996-ban megölt egy hétéves kisfiút és az édesanyját Újpesten. Utána eladta a házukból ellopott értékeket, és meglépett Magyarországról. Tavaly februárban hozták vissza, azóta előzetesben van.
Az OTP Bank Liga szombati 19. fordulójának rangadója, a Ferencváros-Újpest mérkőzés zárja az évet a magyar labdarúgásban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft