"VOLT FESZTIVÁL" címkével ellátott hírek
A VOLT fesztivál mostantól minden évben egy fontos társadalmi ügyre hívja fel a figyelmet. Idén az autizmussal élők életkörülményeit szeretnék javítani. 30 ezer fesztiválozó és fellépő kap színes VOLT-füzért. Mindegyik száz forinttal támogatja az első Autista Krízis Ház és Oktatási Központ megépítését, ahol szakszerű és hatékony segítséget nyújtanak a súlyos autizmussal élőknek.
Stadionsztárokkal indul 2018-as a Telekom VOLT Fesztivál programja. A Depeche Mode és az Iron Maiden mellett a Hurts és a Hollywood Undead is fellép Sopronban az ötnapos VOLTon. A kedvezményes, 60 órás „early bird” jegyelővétel november 23-án, délben indul. Öt- és négynapos bérletek mellett, idén először háromnapos, hétvégi bérletek is válthatók. A szervezők minden eddiginél nagyobb érdeklődésre számítanak.
A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.
A mínusz egyedik nappal megnyitotta kapuit a soproni VOLT Fesztivál. Több mint 10 ezer embert várnak a szervezők a hétfői programokra, koncertekre és a Petőfi Zenei díjak átadójának gálájára.
Öt napja ért véget a soproni VOLT fesztivál. Megnéztük ismét, és már megint szuperül éreztük magunkat. Igazából olyan ez a fesztivál, mint a pálinka: bódult leszel tőle, és évről évre csak jobb lesz. Az idei volt a 24. (huszonnegyedik!) Volt fesztivál, amely rekordszámú látogatót vonzott Sopronba, 148 ezren cikáztak a színpadok között. Szerencsére idén az időjárás is teljesen rendben volt. Igazából csak az utolsó este volt egy nagy vihar, de azt felfoghatjuk úgyis, hogy az égiek siratták a fesztivált, hogy mindjárt véget ér.
A nulladik nappal elkezdődött a 24. Telekom VOLT Fesztivál Sopronban, amelyre mintegy százötvenezer embert várnak július 2-ig.
Iron Maiden, The Prodigy, WizKhalifa, Slayer - június 28-án indul a VOLT Fesztivál, amelyet az év elején Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának választottak Hollandiában.
A Prodigy, Axwell & Ingrosso, Paul Kalkbrenner, a Gorgon City, a Skillet, a Stereo MC's, az Alle Farben és a Jan Blomqvist & Band is fellép az idei Telekom VOLT Fesztiválon Sopronban június 29. és július 2. között - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.
Sok tekintetben jobbak a magyar fesztiválok, mint a nyugat-európaiak - jelentette ki Lobenwein Norbert, a VOLT Fesztivál főszervezője.
A Sziget és a VOLT fesztivál is díjat nyert a European Festival Awards hollandiai Groningenben tartott gáláján szerda este. A VOLT Fesztivál a közepes méretű rendezvények versenyében lett Európa legjobbja, míg a Sziget a legjobb programkínálat kategóriában lett első - közölte csütörtökre virradó éjszaka Vető Viktória, a Sziget Kft. sajtófőnöke az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó