"VALÓ VILÁG" címkével ellátott hírek
A médiatanács idén is figyelemmel kíséri a Való Világ című műsor új szériáját és a Való Világ-barométer oldalán közzéteszi az RTL II valóságshow-jának egyes, gyermekekre aggályos jellemzőit - tájékoztatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtökön az MTI-t.
Indul az RTL II-n a ValóVilágből és a Big Brotherből összegyúrt valóságshow, amelyet Nádai Anikó és Istenes Bence vezet majd.
Eljárást indít az RTL 2-n futó valóságshow, a Való Világ 7 egyik decemberi adásának helytelen korhatár-besorolása miatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.
Attól függetlenül, hogy sokan nem kevelik, a nézettsége mégis nagyon jó. Az emberek szeretik figyelemmel követni a villalakók életét, pedig káros hatása is lehet a műsornak. De kikre lehet káros és milyen módon? Többek között erről is beszélgettünk dr. Velkey Gábor békéscsabai szociológussal.
Pálmafák, homok, karibi hangulat fogadta Szegeden a Való Világ egykori lakóit: Veronikát, Verát, Gergőt, Csabit és Jerzyt. A fiatalok nagyon meglepődtek, amikor megérkeztek az Árkád tetőparkolójába, ahol egy plázson találták magukat.
VV Attila azt állítja, hogy egy méhkeréki haknija során a vállalkozó nem fizette ki a fellépti díjat. A valóságshow gyomaendrődi nyertese hozzátette: kiderült, nemcsak bennünket vett palira a férfi, hanem más ValóVilág-szereplőket is.
VV Attila még nem költözhetett be nyereménylakásába, mivel a kivitelező két hónappal a valóságshow fináléja után sem készült el azzal. A gyomaendrődi fiatalember jelenleg az RTL Klub által fizetett hotelszobában lakik.
VV Éva körül mindig forr a levegő. A törtető lány szerint utaznak rá a bulvárlapok, mint mondta, egy újságíró fojtogatta az egyik bulin, de ezt egy médium sem merte megírni.
A Való Világ szépfiúja, Jerzy egy barna, csinos lánnyal pihent Hévízen. A gyógytó partján andalogva és a vízben úszkálva kapta őket lencsevégre egy szemfüles fotós.
Újabb, 60 millió forintos bírság megfizetésére kötelezte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az RTL Klubot a Való Világ 4. szériájának februári, márciusi és áprilisi adásainak jogértései miatt - mondta a testület szóvivője kedden, a médiatanács ülését követő sajtótájékoztatón.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft