"WALES" címkével ellátott hírek
A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte a vendég walesi csapatot az Európa-bajnoki selejtezősorozat keddi játéknapján, így megőrizte első helyét a csoportjában.
Minden jegy elkelt a június 11-i, Wales elleni hazai Eb-selejtező mérkőzésre, valamint a május 18-i budapesti női BL-döntőre - adta hírül honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).
Könnyebben beépülhetnek a hosszú távú memóriába azok a dolgok, amiket fontosnak tart az ember - derült ki egy kis létszámú walesi kutatásból.
A feljegyzések kezdete óta először emelkedett 30 év fölé a szülő nők átlagéletkora Angliában és Walesben, és 70 év után tavaly fordult elő ismét, hogy több 40 év fölötti nő hozott világra gyermeket, mint 20 év alatti.
Mióta kiderült, hogy Wales válogatottja óriási meglepetést okozva az Eb-döntőért játszhat, mindenki a titkokat keresi a nagy menetelés mögött. Pedig lehet, hogy nem is olyan ördöngős dolgok vezettek az ország történetének legnagyobb futballsikeréhez.
Húsz gyereket keresnek nagy erőkkel.
A The Times című brit lap keresztrejtvényébe rejtett üzenettel kérte meg barátnője kezét egy brit férfi.
Egy teljesen új arcsebészeti eljárással állították helyre egy súlyos motorbalesetet szenvedett beteg arcát Walesben: először végeztek balesetben roncsolódott koponyán és arcon olyan arcrekonstrukciós műtétet, amelynek minden egyes szakaszában háromdimenziós nyomtatást alkalmaztak.
Kannabiszültetvényt találtak egy walesi város önkormányzatának virágládáiban.
William Shakespeare könyörtelen üzletember volt, aki éhínség idején lett tehetős, mert gátlástalanul kihasználta a helyzetet, emellett adócsalás miatt csaknem börtönbe került - áll a walesi Aberystwyth-i Egyetem minap megjelent tanulmányában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft