"ZRÍNYI MIKLÓS" címkével ellátott hírek
A Nippon Seibukan Akadémia elfogadott gyakorlata, hogy az érdeklődő harcművészek minél több irányzattal és neves mesterrel ismerkedjenek meg. A két évenként Kyoto-ban megrendezett Seibukan Sai találkozók alkalmából is 8-10 féle harcművész edzésen vehetett részt a nemzetközi mezőny.
Zentán, Beregszászon, Munkácson és Ungváron is bemutatják Hedry Mária Zrínyi Ilona című monodrámáját, amely a címszereplő drámai sorsán keresztül ábrázolja a magyar történelem egyik legbonyolultabb és egyben legvitatottabb korszakát.
Bár az év vége karnyújtási közelségben került, s a legtöbben a feltöltődés, a pihenés időszakát töltik... de azért nem mindenki pihen. A Békés megyei Harcművész Szövetség All-Style Karate és Kick-box szakága bemutató light-contact és kick-light edzést szervezett vasárnap Mezőberényben.
Újjáalakult a magyar Edzők Társasága keretén belül működő Mesteredzői Kollégium. Ez a testület dönt többek között arról, hogy kik kapják meg a kitüntető mesteredzői címet. A megújult csapat vezetője Kemény Dénes lett, tagjai Pécsi Gábor, Kovács Tamás, Mocsai Lajos, Hegedüs Csaba, Fábiánné Rozsnyói Katalin, Csank János, Kiss László, Mészáros Lajos és Zrínyi Miklós. A kick-box sport első mesteredzője, a magyar kick-box válogatott szövetségi kapitánya és light-contact, kick-light szövetségi edzője is tagja lett ennek az elit különítménynek. Óriási megtiszteltetés és felelősség, hiszen nem csak saját sportágát, hanem az összes nem olimpiai sportág érdekeit is képviselnie kell.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft