"ADELE" címkével ellátott hírek
Az év felvétele, az év albumba és az év dala díját is Adele kapta.
Az Egyesült Királyság zenészeinek vagyonát összesítő Rich Listből kiderül, hogy a musical-legenda Andrew Lloyd-Webbernek egyedül több pénze van, mint a Rolling Stones tagjainak összesen.
Adele angol popénekesnő adta el a legtöbb lemezt a világon 2015-ben - jelentette be hétfőn az IFPI, az iparág nemzetközi szervezete a globális eladási adatok alapján.
A rockzene veteránja közös dalon dolgozik napjaink egyik legnagyobb sztárjával. Phil Collins, a rockzene veteránja közös dalon dolgozik napjaink egyik legnagyobb sztárjával, Adele-lel. Ezt a Genesis 62 éves egykori frontembere jelentette be egy amerikai tévéműsorban a hét végén. Egyelőre nem tudni, hogy a közös munkának köze van-e a 25 éves brit énekesnő készülő új albumához.
Tarolt az Adéle élete a párizsi Lumieres-díjak átadóján: Abdellatif Kechiche rendezését összesen négy kategóriában díjazták a Franciaországba akkreditált külföldi tudósítók.
Adele vásárlás közben egy fikarcnyit sem törődik azzal, hogy is néz ki.
Adele édesapja egy komoly műtétet követően szeretné felvenni a kapcsolatot lányával és unokájával. A sajtón keresztül üzent nekik - írja a hirado.hu.
A sokáig titokzatos betű mellé most egy újabb felírat került Adele testére. A bulvársajtó sokáig találgatta, a brit popcsillag Adele jobb füle mögé tetovált "A" betű értelmét. Az sejthető volt, hogy valószínűleg kisfia nevének kezdőbetűje lehet, de miután az énekesnő sokáig nem hozta nyilvánosságra gyermeke nevét - ezt is csak találgatták.
Mr. Bean, Adele és a tavaly nyári olimpia kandeláberének, illetve hivatalos szobrának tervezője is szerepel a brit uralkodó szombaton közzétett születésnapi elismerési listáján.