"ADÓZÁS" címkével ellátott hírek
Három, a vállalkozásoknak jelentős adómegtakarítást eredményező adózási mód választásának határideje jár le december 31-én - hívta fel a figyelmet vasárnap a Pénzügyminisztérium.
A hivatalosan "digitális adó" néven futó új, egyelőre még csak tervként élő teherrel az összes nagy techvállalatot sújtanák, megkapná a nyakába a Google és az Amazon is.
Parragh László azt mondta, emelni kellene a katások adóját, de jövőre erre még biztos nem kerül sor.
A válság terheit a lakossággal fizettették meg.
A NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatósága Adóklubot rendez Békéscsabán.
A Nemzetgazdasági Minisztérium összeszedte, milyen adóváltozások jönnek 2018-ban.
Sok előnye van annak, ha valaki a katás adózást választja, de amikor nyugdíjat kell számolni, látszanak a hátrányok is.
December utolsó napján lejár a kisadózók tételes adójára (kata) és a kisvállalati adóra (kiva) áttérés határideje - hívta fel az MTI figyelmét a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közleményben.
Az IKEA csoportot nem érinti az Inter IKEA Systems B.V. ellen indult uniós vizsgálat, mert az a csoporttól függetlenül működő jogi személy - közölte az IKEA magyarországi vállalata az MTI-vel kedden.
Támogató eljárást indít hétfőtől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal azoknál a mikrovállalkozásoknál, amelyeknél az adóhatóság a rendelkezésére álló és a bevallási adatok között jelentős eltérést talált - mondta Tállai András, a NAV vezetője, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó