"ADÓZÓK" címkével ellátott hírek
Tovább "fehéredett" a gazdaság Magyarországon tavaly, egyre többen fizetnek adót - mondta Regős Gábor, a Századvég közgazdásza hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.
Jó, megbízható és kockázatos adózókat különböztet meg az adózás rendjéről szóló jogszabály kedden elfogadott módosítása.
Az egyéni vállalkozóknak és az áfafizetésre kötelezett magánszemélyeknek február 25-ig kell bevallaniuk és befizetniük személyi jövedelemadójukat a 1353-as számú nyomtatvány kitöltésével.
Már csak néhány nap van hátra a személyi jövedelemadó bevallások beadásáig, és ugyaneddig rendelkezhetünk adónk 1+1%-val is. A csekély összegnek tűnő adomány komoly segítség lehet annak a szervezetnek, amely kapja, hiszen sok kicsi sokra megy. Mindezek ellenére az adózók jó része nem ajánlja fel az 1%-ot, nem tudni, miért.
A Városháza Dísztermében azokat a vállalkozókat illetve közéleti személyiségeket köszöntötte Békéscsaba Önkormányzata, amelyek az elmúlt évben a legtöbb adót fizették. Az újévi fogadás a köszönetnyilvánítás és az óév búcsúztatása mellett lehetőséget adott arra is, hogy a megjelentek áttekintsék az idei év feladatait és céljait.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft