"ADVENT A LENCSÉSIN" címkével ellátott hírek
A József Attila Lakótelepi Településrészi Önkormányzat és a Lencsési Közösségi Ház 2007 óta minden december hó középtáján (idusán) megrendezi az Advent a Lencsésin című ünnepélyt. Így történt tegnap is.
A József Attila Lakótelepi Településrészi Önkormányzat és a Lencsési Közösségi Ház 2007 óta, minden december hó középtáján (idusán) megrendezi az Advent a Lencsésin című ünnepélyt. Így történt tegnap is.
A békéscsabai Lencsési Közösségi Ház 2006 óta, a József Attila Településrészi Önkormányzat támogatásával szervezi meg az Advent a Lencsési című egész estés ünnepélyt. Így történt szerdán is, miközben vattacukorba borult künn a táj.
Advent a Lencsésin címmel rendezte meg szerda este a békéscsabai József Attila Lakótelepi Településrészi Önkormányzat és a Lencsési Közösségi Ház a városrész hagyományőrző, karácsonyi ünnepségét.
Nyolcadik alkalommal rendezte meg a békéscsabai József Attila Lakótelepi Településrészi Önkormányzat és a Lencsési Közösségi Ház szerdán az Advent a Lecsésin című karácsonyi ünnepélyt, a lakótelep szívében, azaz a közösségi házban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft