"AGYONVERTÉK" címkével ellátott hírek
A férfi az idei olimpia ellen tervezett támadásokat, és ezért került rács mögé - közölte szombaton a brazil igazságügyi minisztérium.
Palesztin rendőrök agyonverték a nábluszi börtönben a múlt héten rendőrökkel összecsapó fegyveres csoport palesztin vezetőjét - jelentette az izraeli közszolgálati rádió kedden.
Szerb Antal magyar író, irodalomtörténész. A világirodalom története, az Utas és holdvilág, A Pendragon legenda szerzője.
Teáscsészével verte agyon házasságtörő férjét egy féltékeny japán asszony.
Agyonverte élettársát egy férfi Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap reggel a rendőrségi honlapon.
A 19 éves Tyler Hadley kalapáccsal verte agyon anyját és apját, majd bulit rendezett a lakásban. A szakértők szerint nem beszámítható.
Húsz év fegyházra ítélte élettársa agyonverése miatt F. Bertalant a Kúria kedden kihirdetett harmadfokú jogerős határozatában. Az eljárás adatai szerint az 55 éves, eddig mintegy harminc alkalommal büntetőbíróság előtt állt férfi 2011 nyarán több tíz percen keresztül egy farúddal verte élettársát. A sérülések leírása az iratokban több oldalt tett ki, önmagában egyik ütés sem volt halálos, az áldozat az elhúzódó bántalmazásba halt bele.
Ismeretlenek halálra verték a dél-ukrajnai Herszon megyei tanácsának egyik kormánypárti képviselőnőjét - hozta nyilvánosságra hétfőn a helyi sajtó.
Megtalálták a Kaposváron eltűnt 11 éves kisfiú holttestét a Sonline.hu értesülése szerint. A portál úgy tudja, a gyermeket agyonverték.
Helybenhagyta a Pécsi Ítélőtábla pénteken jogerősen négy férfi börtönbüntetését, akik 2010 decemberében egy névnapi összejövetelen halálra verték ismerősüket a Szigetvárhoz közeli zsibóti szőlőhegyen. A vádlottakat társtettesként elkövetett emberölésben mondta ki bűnösnek a bíra: S. Zsoltot 12, F. Tibort 11, B. Attilát 10, O. Istvánt 8 év börtönnel sújtotta.