"ALBERT FLÓRIÁN" címkével ellátott hírek
Születésének 75. évfordulóján kiállítás nyílt Albert Flóriánnak, az egyetlen magyar aranylabdás futballistának emlékére a Ferencváros otthonában, a Groupama Arénában - adta hírül az MTI.
Felavatták csütörtökön Albert Flóriánnak, a Ferencváros három éve elhunyt aranylabdás futballistájának egész alakos szobrát a Groupama Aréna főbejáratánál.
A tavaly októberben elhunyt Albert Flórián, az egyetlen magyar aranylabdás futballista személyes tárgyaiból, labdarúgó-relikviáiból nyílt emlékkiállítás vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban.
Születésének 71. évfordulója alkalmából a Magyar Posta emlékívet bocsátott ki Albert Flórián, az egyetlen magyar aranylabdás, a Ferencváros tavaly októberben elhunyt legendás labdarúgójának tiszteletére.
Az egyetlen magyar aranylabdás labdarúgóról, a 2011 októberében elhunyt Albert Flóriánról nyílik kiállítás a szegedi Móra Ferenc Múzeumban április 13-án. A tárlaton a Császár személyes tárgyait, labdarúgó relikviáit és a pályafutásáról készült 42 tablót tekinthetik meg az érdeklődők.
Az egyetlen magyar aranylabdás labdarúgóról, a 2011 októberében elhunyt legendás bajnokról, Albert Flóriánról készítenek elő nagyszabású emlékkiállítást a szegedi Móra Ferenc Múzeumban.
Nem állapított meg szakmai hibát a tavaly október 30-án elhunyt Albert Flórián ellátásával kapcsolatban az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) által lefolytatott vizsgálat, melynek jegyzőkönyvét kedden vette át a család.
Ma reggel kezdődött Albert Flórián búcsúztatása, a zöld-fehérek legendás labdarúgója előtt este 6-ig róhatják le kegyeletüket a szurkolók az Üllői úti stadionban.
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tájékoztatása szerint az m1 vasárnap déltől közvetíti a hétfőn hetvenévesen elhunyt Albert Flórián temetését. A közvetítés műsorvezetője Novotny Zoltán lesz.
Szombaton a róla elnevezett stadionban 9 és 18 óra között vehetnek búcsút a szurkolók a hétfőn hetvenévesen elhunyt Albert Flóriántól, az egyetlen aranylabdás magyar futballistától.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft