"ALBUM" címkével ellátott hírek
Elszeretett dalok címmel új lemezt jelentetett meg Zorán. A népszerű énekes, előadó az elmúlt negyedszázadban számos dalt rögzített külföldi előadóktól magyar szöveggel és angol nyelven is, ezekből gyűjtött össze tízet erre a korongra.
A legendás zenekar Decades címmel négy CD-n megjelentette angol nyelvű felvételei nagy részét, összesen 63 számot.
Mike Tyson korábbi nehézsúlyú profi világbajnok ökölvívó is közreműködik Madonna új albumán - derült ki a Rebel Heart című korong frissen közzétett dallistájából.
Requiem a bluesért címmel készített új dupla lemezt Hobo (Földes László), aki az MTI-nek elmondta: a szeretet a legfontosabb érzés az albumon, valamint arról is beszélt, hogy "a blues haldoklik", mert senki nem ír új dalokat.
Bob Dylan, Willie Nelson, a Kiss, a The Cure és B. B. King is szerepel azon a közös albumon, amely Paul McCartney 42 slágerét dolgozza fel.
Albumba rendezik a 2013-as Szent István-emlékév eseményeit, március elején pedig a Szent István Király Múzeum kiállítást rendez a főbb eseményekből - jelentette be Székesfehérvár polgármestere az emlékévet lezáró hétfői sajtótájékoztatón.
Beyoncé amerikai popénekesnő mindenfajta előzetes felhajtás nélkül dobta piacra péntekre virradóra legújabb, ötödik szólóalbumát: az egyelőre csak az iTunes online zeneboltban elérhető korongon 14 új szerzemény és 17 videoklip található.
Lou Reed amerikai énekes-zeneszerző 71 évesen hunyt el vasárnap.
Az amerikai zenész új albumon dolgozik és új kislemezzel rukkolt elő.
Miután illegálisan részletek jelentek meg az interneten új, Artpop című albuma első slágeréből, Lady Gaga a tervezettnél egy héttel korábban elérhetővé tette a kislemezt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft