"ALDI" címkével ellátott hírek
Aldi-boltokban kapható olajsütőket hívtak vissza "lehetséges kigyulladásveszély miatt".
Már szerelik is a benzinkutat.
Diszkont automata üzemanyagtöltő állomásokat nyit több magyarországi áruházának parkolójában az Aldi Magyarország az OMV Hungáriával partnerségben, az első három benzinkút Sopronban, Budaörsön, és Szigetszentmiklóson nyílik az év utolsó negyedévében - közölte az áruházlánc a honlapján pénteken.
Nyolc másik ország üzleteivel együtt a magyarországi Aldikra is új logó kerül.
Semmilyen különbség nincs az Aldi több országban is forgalmazott sajátmárkás termékeinek minősége között, az üzletlánc által is árult, más nemzetközi márkák gyártói viszont maguk felelnek a minőségért - hangsúlyozta Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója a társaság biatorbágyi központjában rendezett pénteki sajtóbeszélgetésen.
A rozsos és szezámmagos extrudált kenyerekkel volt gond. A visszahívott termékek egyszeri, vagy rövid időszakon keresztül történő fogyasztása azonban nem okoz betegséget.
Az Aldi kereskedelmi cégcsoport a tervek szerint 2020-ra 30 százalékkal csökkenti valamennyi áruházának az eladótéri négyzetméterre vetített szén-dioxid kibocsátását a 2012-es bázisévhez képest - közölte az Aldi Magyarország szerdán az MTI-vel.
Gyilkos versenyre kényszerülhetnek a vezető diszkontláncok, felbukkant ugyanis a piacon egy kispályásnak semmiképpen sem nevezhető versenyző. Ebben a kategóriában szándékozik belépni a piacra az egyik vezető európai fapados légitársaság, az easyJet tulajdonosa. Jöhetnek az easyFoodstore-ok.
Mentesülnének a kiskereskedelemben tervezett kötelező foglalkoztatási kvóta alkalmazása alól azok a nagyáruházak, amelyekben a vásárlók kiszolgálására alkalmas csemegepultokat tartanak fenn.
A világ, de bizonyosan Európa legnagyobb diszkont-áruházlánca érkezett meg Magyarországra azzal, hogy belépett a piacra az Aldi. Tulajdonosai, az Albrecht fivérek Németország leggazdagabb emberei, akik világviszonylatban is az első tizenöt között foglalnak helyet. A testvérpár sokáig gyengének ítélte a magyarországi vásárlóerőt, ezért nem jöttek. Az Aldi négyszáz diszkontot épít Magyarországon, a start 17 áruházzal, köztük a gyulaival, még áprilisban indul. Információink szerint minden 10 ezernél népesebb településen jelen lesznek. Ha ez igaz, akkor Békésben 10-11 Aldi-diszkonttal lehet majd számolni. 
Hírek
további friss hírek »