"ÁLDOZAT" címkével ellátott hírek
Jellemzően nők az áldozatai az ausztriai muzulmánellenes támadásoknak, amelyek száma 62 százalékkal növekedett az előző évi adatokhoz képest - olvasható a Die Presse című osztrák lap keddi számában közölt felmérésben.
Az áldozatok és a veronai kórházban ápolt súlyos sérültek azonosítása még nem zárult le - értesült az MTI pénteken. A balesetben elhunyt 16 áldozat, valamint a veronai Brogo Trento kórházban kezelt két súlyos sérült pontos azonosítása még folyamatban van. A családtagoktól vett DNS-minták vizsgálata egy milánói laboratóriumban zajlik, és előreláthatóan jövő héten zárul le. Ezt követően az olasz hatóságok engedélyezhetik az áldozatok hazaszállítását.
Tizenketten már soha nem karácsonyozhatnak szeretteikkel a berlini ünnepi vásáron történt merénylet. Hat férfi, és hat nő. Mára mindegyiküket sikerült azonosítani és mindegyiküknek megvan a maga története.
A hivatalos tájékoztatás alapján nincs magyar állampolgár a berlini terrortámadás eddig azonosított áldozatai között, és a nem hivatalos információk alapján sem lehet tudni magyar áldozatról - mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke szerdán Budapesten újságíróknak.
Saját nyelvét ajánlotta fel Kali hindu istennő oltárán egy 19 éves indiai főiskolás lány, aki egy furcsa álom után megindult az istennő templomába, majd áldozatként ajánlotta fel a levágott testrészét. Elájult, de a szertartás folytatódott, orvost nem hívtak, helyette imádkozni kezdtek érte.
Egy chicagói rendőr tízmillió dolláros kártérítést követel annak a fiatalembernek a szüleitől, akit ő lőtt le. A kártérítés indoka a lövés következtében elszenvedett lelki trauma.
Fegyveres rablás áldozatával készített szelfije buktatta le az egyik elkövetőt Észak-Kaliforniában.
Egy lövöldözés során apát és fiát is lelőtték vasárnap a dél-franciaországi város egyik szórakozóhelyének teraszán. A békési származású 29 éves fiatalember, T. László a helyszínen életét vesztette, édesapját életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
Kozmikus gyilkosságok felderítésére vállalkoztak a Cambridge-i Egyetem és az Edinburghi Királyi Obszervatórium csillagászai, akik szerint "fojtogatás" áldozataivá válnak a halott galaxisok, bár "gyilkosuk" kiléte egyelőre homályban marad.
Áldozat nélkül nincs siker, nincs áldás, és ha ehhez Istentől megkapjuk a szükséges erőt is, akkor érdemes volt megszentelni ezt a templomot – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a felújított miskolci Szent Anna római katolikus templom hálaadó szentmiséje utáni ünnepségen szombaton.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft