"ALKOHOL" címkével ellátott hírek
Alkoholmérgezést kapott, ezt követően fulladt a fürdőkádba Dolores O'Riordan, a The Cranberries ír zenekar énekesnője januárban - írja a BBC a westminsteri igazságügyi orvosszakértőre hivatkozva.
Nincs olyan alkoholmennyiség, ami biztonsággal fogyasztható - számolt be a BBC hírportálja egy világméretű kutatás eredményeiről.
A cég 125 éves történelmében először önt alkoholt a vevők poharába.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 102 liter alkoholt és 173 doboz adózatlan cigarettát foglaltak le két személyautóban, Ásotthalmon és Röszkén.
Nagy probléma a kiskorúak alkoholfogyasztása az Egyesült Királyságban, és minden pultosnak ébernek kell lennie, amikor valakit itallal szolgál ki. Egy boltos hölgy azonban most picit túllőtt a célon.
Legalábbis Európában, Észak-Amerikában és Ausztráliában ez a helyzet. A szebbik nem már majdnem annyit iszik, mint a férfiak.
Főként munkájuk elveszítésétől és attól félnek az emberek hazánkban, hogy betegség miatt nem tudnak gondoskodni gyerekükről, krízis esetén pedig a családtól és a pszichológustól várják a segítséget. A magyar felnőttek szerint még mindig az alkoholprobléma a vezető ok, ami miatt a szülők elveszíthetik gyereküket. Ma van a Gyermekek világnapja.
Tudományosan bizonyított, hogy alkohol legalább hét különböző rákos megbetegedést tud okozni, és a mindenki által ismert májrákot még egy hosszú lista követi:
A különböző fesztiválok nem az "erkölcsi fertő" helyszínei, egy-egy többnapos rendezvény sokkal biztonságosabb, mint egy szórakozóhely - mondta Zacher Gábor toxikológus.
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) vizsgálata során a próbavásárlások 37 százalékánál tapasztaltak jogszabálysértést, 1046-ból 392 esetben kiszolgáltak 18 év alattiakat alkoholtartalmú itallal, illetve dohánytermékkel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft