"ÁLLAMI KITÜNTETÉS" címkével ellátott hírek
Magyarországnak hozzáértő, elkötelezett és bátor emberekre van szüksége – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedden a Pesti Vigadóban, ahol a nemzeti ünnep alkalmából Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket adott át. Kimagasló színvonalú munkájáért Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült dr. Szabó Károlyné Tisóczky Mária, a Békéscsabai Jókai Színház művészeti főtitkára és titkárságvezetője, a Magyar Teátrum Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.
Augusztus 20. a magyaroknak egyszerre jelenti az ország jövőjét meghatározó döntéseket, a kijelölt célokért vívott harcokat és a nemzet megtartását szolgáló építő munkát - emelte ki Varga Mihály a nemzeti ünnep alkalmából tartott rendezvényen, amelyen Áder János államfő megbízásából elismeréseket adott át az államigazgatás, a tudományos és a gazdasági élet területén kimagasló teljesítményt nyújtó szakembereknek.
Petro Porosenko elnök az Ukrajna Népi Művésze elnevezésű magas állami kitüntetésben részesítette az országot képviselő krími tatár énekesnőt, Jamalát a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválon aratott győzelméért.
Lázár János meg sem kísérelte értelmezni párttársa, Kósa Lajos Kiss-ügyben elmondott szavait.
Ott vannak, ahol tenni kell valamit, jelenlétükkel változik, jobbra fordul a világ - méltatta az augusztus 20-i állami ünnep alkalmából kitüntetetteket az emberi erőforrások minisztere a kitüntetések szerdai átadásán.
Aki a magyar nemzet érvényesülését mástól várja, akaratlanul is kárt okoz saját hazájának, mi magyarok ugyanis egyedül vagyunk, csak magunkra számíthatunk – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton, a budapesti Várkert Bazárban rendezett ünnepségen, ahol állami kitüntetéseket adott át a nemzeti ünnep alkalmából.
Augusztus 20-a alkalmából Dr. Takács Árpád, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője állami kitüntetést vehetett át Budapesten.
Schmitt Pál köztársasági elnök pénteken átadta a legmagasabb állami kitüntetéseket a Parlamentben. Augusztus 20. alkalmából a Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztjét Horváth János parlamenti képviselő, az Országgyűlés korelnöke kapta az amerikai magyar emigrációban végzett tevékenysége és a magyar parlamentarizmus legjobb hagyományainak megőrzéséért.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft