"ÁLLÁSAJÁNLAT" címkével ellátott hírek
Segédmunkásokat keresnek okányi munkavégzéssel.
Nemzetközi gépjárművezetőt keres a Sarkadi Transz Nyúlon.
A Csaba-Fa árukiadó munkakörbe munkatársat keres a békéscsabai Berényi úti 53. szám alatti telephelyére.
Hiába a jó állásajánlat, ha nincs megfelelő ember.
Tanárt keresnek egy skóciai szigetre, az érdeklődő a világ bármely pontjáról beadhatja jelentkezését. Mindössze hét gyerek oktatásáról kellene gondoskodni, hátrány viszont, hogy Muck az egyik legelhagyatottabb sziget a világon.
A Szeghalom és Vidéke Takarékszövetkezet pályázatot hirdet békéscsabai kirendeltségénél kirendeltség-vezetői munkakör betöltésére.
Újságíró-hírszerkesztő munkatársat keres a hír6.hu hírportál.
A békéscsabai üzleti utazók és a megyeszékhely felfedezésére törekvő turisták, illetve a békési desztinációban csillagtúrázni vágyó vendégek egyaránt örülhetnek annak az új, színvonalas szállodának, mely egy külvárosi, több hektáros parkban fogadja őket idén nyártól. A tervek szerint 2014 júliusától fogadja vendégeit a békési megyeszékhely új, exkluzív kialakítású szállodája, az Arcanum Hotel.
Békés Megyei Kormányhivatal Mezőkovácsházai Járási Hivatal Gyámhivatala állást hirdet: JÁRÁSI GYÁMHIVATALI ÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére
A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény a következő tanévre a következő végzettséggel rendelkezők számára kínál álláslehetőséget: