"ÁLLÁSBÖRZE" címkével ellátott hírek
Csaknem 150 cég képviselteti magát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem központi, K. épületében szerdán megnyílt kétnapos állásbörzén, ahol a kiállító cégek több mint fele keres informatikusokat, villamosmérnököket és gépészmérnököket, de egyebek mellett közgazdasági, jogi, pénzügyi, természettudományi, bölcsész és egyéb műszaki-, valamint közlekedési- és vegyészmérnöki pozíciót is kínálnak a kiállítók - közölte a Műegyetemi Állásbörze Szervezőcsapata szerdán az MTI-vel.
Több mint hatvan kiállító, helyi és regionális cégek, multinacionális vállalatok, munkaerő-közvetítők, tanácsadók és civil szervezetek mutatkoznak be a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) szerdai állásbörzéjén - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Képzési és állásbörzét tartott szerdán a Békés Megyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatal Foglalkoztatási osztálya.
Álláskeresőkkel és munkáltatókkal telt meg kedd reggel a Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatalának Foglalkoztatási osztálya.
Álláskeresőkkel és munkáltatókkal telt meg kedd reggel a Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatalának Foglalkoztatási osztálya.
Békéscsabán tartották a „Ragadd meg a kulcsot!” elnevezésű állásbörze első vidéki állomását, amely a hivatásos gépjárművezetői létszámhiány enyhítése érdekében segíti a munkaadók és a munkavállalók egymásra találását.
Több ezer hazai és külföldi állás, valamint szakmai gyakorlati lehetőség közül válogathatnak az álláskeresők szerdán és csütörtökön a 41. Műegyetemi Állásbörzén, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME).
Békésen tartottak szerda délelőtt állásbörzét annak érdekében, hogy a hátrányos helyzetű álláskeresők és az állást kínáló munkáltatók találkozhassanak. Az esemény kezdésének időpontjáig 114 betöltetlen álláshelyet jelentettek be a munkáltatók.
Szerdán állásbörzét rendezett a Békés Megyei Kormányhivatal Békési Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltségén.
Állásbörzére gyülekeztek Békéscsabán azok, akik munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetűek: alacsony iskolai végzettségűek, pályakezdők, GYED-ről, GYES-ről, ápolási díjról visszatérők, tartós munkanélküliséggel veszélyeztetettek, 50. életévüket betöltött álláskeresők, netán foglalkoztatás helyettesítő támogatásban részesülők. Békéscsabán 1600 álláskeresőt hívtak meg a rendezvényre, ahol 43 munkáltató jelent meg, viszont összesen 82 munkáltató jelentett be közel 200 álláshelyet.