"ÁLOM" címkével ellátott hírek
Rihanna leginkább édesanyja és nagyapja kényeztetésére vágyik. Az énekesnő életének abba a korszakába érkezett meg, amikor az álmai minden tekintetben valósággá válhatnak. Régi álma, hogy újra annyi időt töltsön Barbadoson élő családjával (leginkább édesanyjával Monica Braithwaittel és nagyapjával, Lionellel), amennyit régen, gyerekkorában.
Lady Gaga erotikus álmairól mesél, és forró üzeneteket oszt meg a Twitteren az őt követőkkel - írja a hirado.hu.
Az alvás erősíti az agysejteket azáltal, hogy újratölti az idegrostok szigetelését - állapították meg amerikai kutatók, akik újabb okát fedezték fel annak, miért van szüksége az embernek jó alvásra.
Visszahúzódó volt, félénk: de tudta, hogy híres embernek született. Az Oscar-díjas színésznő meglepő gyerekkori álmáról mesélt - olvasható a hirado.hu oldalon.
Egy éve még okostelefonja sem volt az ikerfiúk édesapjának, napjaink legismertebb dél-korei rapperének.
Érdemes lenne itthon is átvenni az országimázst külföldieknek meghirdetett álomállásokkal javító módszert - véli, főleg az ausztrál példa alapján, Nagy Gábor turisztikai szakember.
Az életét veszélyeztető betegség ellenére a fiatal férfi legcsodálatosabb álma válhatott valóra. Nolan Keane mindig arról a napról álmodott. Azonban nem tudta, lesz-e elég ideje, hogy álma valóra váljon - mielőtt meghal.
Egy kisfiú álma vált valóra azzal, hogy Katalin hercegné eleget tett a kérésének.