"ÁLRENDŐR" címkével ellátott hírek
Kerékpárra szerelt szirénával és rendőrség feliratú pólóban próbált megbüntetni egy biciklist egy férfi a Hajdú-Bihar megyei Nyíracsádon - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel csütörtökön.
Rendőrnek álcázva tévesztett és lopott meg budapesti időseket egy házaspár és két férfi társuk - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a rendőrség honlapján.
Igazoltatás ürügyén külföldieket fosztogattak álrendőrök a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.
Elfogták azt a férfit aki rendőrnek adta ki magát, és aki így megzsarolt egy nőt Kazincbarcikán - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t hétfőn.
Nagyobb értékű ezüst tárgyakat akartak megszerezni a tolvajok, ezért trükkhöz folyamodtak, de a tervükbe hiba csúszott.
Csornán fogtak el két, magát rendőrnek kiadó fővárosi férfit, aki Kapuváron meglopott egy idős nőt - közölte a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság sajtóügyeletese kedden.
Magukat rendőrnek kiadó, a sértetteknek több millió forint kárt okozó férfiakat fogott el a rendőrség a fővárosban.
Álrendőröket fogtak el Budapesten, a román állampolgárságú férfiak turistáktól loptak el több száz eurót.
Magát rendőrnek kiadó nő rabolt ki egy férfit Balkányban, a 23 éves nyírmihálydi gyanúsítottat elfogták, s kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezését - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság.
72 tonna kukoricát ajánlottak megvételre egy román állampolgárnak 8640 euróért. Miután kicsalták a pénzt, eljátszották, hogy álrendőrök elvették azt tőlük.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó