"AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK" címkével ellátott hírek
Hóviharok dúlnak az Egyesült Államok délkeleti vidékein, több százezren maradtak áram nélkül és számos repülőjáratot is töröltek.
Lövöldözés volt Kentucky egyik kisvárosában szerda este, az ámokfutásnak két halálos áldozata van.
A terrorizmusért elítéltek 73 százaléka külföldön született - erősítette meg interjújában a tárca egy jelentését Kirstjen Nielsen amerikai belbiztonsági miniszter kedden Washingtonban.
A török külügyminisztérium pénteki közleményében "önkényes őrizetbe vétel" veszélyére figyelmeztette az Egyesült Államokba utazó török állampolgárokat.
Végeláthatatlan munkanap, rövid szabadság, kihagyott ebédszünet. Az amerikaikról sokan tudják, hogy milyen keményen dolgoznak, de van néhány munkahelyi szokásuk, amit Európában például aligha tudnának meghonosítani.
Hétfő este átmenetileg leállt egyes amerikai repülőtereken a vám- és határvédelmi pultok számítógépes rendszere.
Bármit is állít a liberális, mainstream média a Trump-adminisztráció első évének igenis komoly eredményei voltak, írja a Fox News.
B-52 Stratofortress típusú stratégiai nehézbombázókat telepített szombaton Katarba az Amerikai Egyesült Államok az Iszlám Állam terrorszervezet elleni harc részeként.
Letartóztattak egy huszonhárom éves fiatalembert a wisconsini Milwaukee városában, mert a gyanú szerint tömegmészárlásra készült a város szabadkőműves templomában - közölték amerikai illetékesek helyi idő szerint kedden.
Az ohiói Cincinnati városában egy édesapa azt hitte, betörő matat a lakásban, fogta a puskáját és lelőtte - a saját fiát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó