"AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK" címkével ellátott hírek
A terrorizmusért elítéltek 73 százaléka külföldön született - erősítette meg interjújában a tárca egy jelentését Kirstjen Nielsen amerikai belbiztonsági miniszter kedden Washingtonban.
A török külügyminisztérium pénteki közleményében "önkényes őrizetbe vétel" veszélyére figyelmeztette az Egyesült Államokba utazó török állampolgárokat.
Végeláthatatlan munkanap, rövid szabadság, kihagyott ebédszünet. Az amerikaikról sokan tudják, hogy milyen keményen dolgoznak, de van néhány munkahelyi szokásuk, amit Európában például aligha tudnának meghonosítani.
Hétfő este átmenetileg leállt egyes amerikai repülőtereken a vám- és határvédelmi pultok számítógépes rendszere.
Bármit is állít a liberális, mainstream média a Trump-adminisztráció első évének igenis komoly eredményei voltak, írja a Fox News.
B-52 Stratofortress típusú stratégiai nehézbombázókat telepített szombaton Katarba az Amerikai Egyesült Államok az Iszlám Állam terrorszervezet elleni harc részeként.
Letartóztattak egy huszonhárom éves fiatalembert a wisconsini Milwaukee városában, mert a gyanú szerint tömegmészárlásra készült a város szabadkőműves templomában - közölték amerikai illetékesek helyi idő szerint kedden.
Az ohiói Cincinnati városában egy édesapa azt hitte, betörő matat a lakásban, fogta a puskáját és lelőtte - a saját fiát.
Jövő tavasszal fékezhetik meg az Egyesült Államok történetének legnagyobb gázszivárgását, amely Los Angeles egyik külvárosát, Porter Ranch települést sújtja - közölték helyi idő szerint hétfőn az illetékes szolgáltató szakemberei.
Változatlanul erős viharok és tornádók fenyegetik az Egyesült Államok déli szövetségi államait: a karácsony idején pusztító tornádók és áradások után - amelyek 43 halálos áldozatot követeltek - hétfőn is hasonló ítéletidőt jelzett előre az országos meteorológiai szolgálat.