"AMERIKAI ELNÖKVÁLASZTÁS" címkével ellátott hírek
Becsületes és igazmondó elnök lesz - ígérte Kamala Harris szenátor, a Demokrata Párt egyik elnökjelölt-aspiránsa vasárnap a kaliforniai Oaklandben tartott nagygyűlésen, amellyel hivatalosan is megkezdte 2020-as kampányát.
Független jelöltként indulna a 2020-as amerikai elnökválasztáson Howard Schultz, a Starbucks kávéházlánc volt elnök-vezérigazgatója.
Michael Flynn, Donald Trump amerikai elnök kormányzatának első nemzetbiztonsági tanácsadója "lényegi" információkkal szolgált az Oroszországgal kapcsolatos vizsgálatokat végző, Robert Mueller vezette bizottságnak, ezért Mueller nem javasolja börtönbüntetés kiszabását - olvasható a bizottság jelentésében, amelyet helyi idő szerint kedden este nyújtottak be a bíróságnak.
Az amerikai elnök rászólt a főügyészre, hogy fejezze be az "ellene folytatott boszorkányüldözést". Ha sikerült rábizonyítani, hogy ezzel akadályozta az igazságszolgáltatást, abba pedig bele is bukhat.
Vlagyimir Putyin orosz elnök rendelte el az orosz beavatkozást a 2016-os amerikai választási folyamatba, hogy Donald Trumpot segítsék győzelemhez Hillary Clintonnal szemben - állapította meg az amerikai szenátus hírszerzési bizottsága legújabb, kedden publikált jelentésében.
Tizenhárom orosz állampolgár ellen vádat emeltek.
Az Egyesült Államok Facebook-felhasználóinak több mint felét elérték a 2016-os elnökválasztási kampány során a közösségi oldalon elhelyezett, orosz vonalon finanszírozott hirdetések.
A Twitter internetes cég mintegy 200 olyan fiókot talált az általa működtetett közösségi oldalon, amelyet gyanúja szerint oroszok hoztak létre, és amelyeken a tavalyi amerikai elnökválasztás idején félrevezető információkat terjesztettek az amerikai olvasóközönség számára.
Trump szombaton elindítja 2020-as kampányát.
Titkos jelentést készített az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), amelyben arra jutott, hogy Oroszország Donald Trump győzelme érdekében avatkozott be az elnökválasztásba - jelentette péntek késő este a The Washington Post című amerikai napilap.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft