"AMFETAMIN" címkével ellátott hírek
Kilencmillió forint értékű kábítószert találtak a rendőrök a Baranya megyei Kozármisleny közelében egy autóban szombaton - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata kedden a honlapján.
Több kilogramm drogot foglaltak le a rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított bűnbandánál - közölte a rendőrség pénteken honlapján.
Nyolc év fegyházbüntetésre ítéltek első fokon egy férfit, aki Hollandiából csaknem egy kiló amfetamintartalmú kábítószert csempészett Magyarországra - tájékoztatta a Zalaegerszegi Törvényszék szerdán az MTI-t.
Ötven gramm kábítószergyanús anyagot, a gyorsteszt szerint amfetamint találtak egy autóban a rendőrök Hódmezővásárhelyen - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
A békéscsabai ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt kezdeményezte egy 37 éves büntetett előéletű orosházi férfi előzetes letartóztatását.
Mintegy 7,5 kilogramm amfetamin tartalmú anyagot foglaltak le a rendőrök Röszkén egy német rendszámú autóból - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.
Az orosházi kapitányság bűnügyi osztályának munkatársai kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt pénteken este elfogtak egy 37 éves helyi férfit.
Több mint öt kilogramm amfetamin hatóanyagú kábítószert találtak a rendőrök egy német rendszámú autó pótkerekébe rejtve az M1-es és M7-es autópálya közös szakaszán - közölte a rendőrség a honlapján pénteken.
Tizenöt évig terjedő börtönre ítélték egy moszkvai drogterjesztő hálózat nyolc tagját, köztük diákokat. A bűnbanda, amelynek tagjai között egyetemi hallgatók is voltak, amfetamint árult az orosz főváros éjszakai szórakozóhelyein. Az ügy első gyanúsítottjait 2011 februárjában vették őrizetbe.
A Debreceni Ítélőtábla Háger Tamás vezette tanácsa szerdai ülésén helybenhagyta egy kábítószerrel való visszaélés bűntettének ügyében az elsőfokú bíróság ítéletét. A jogerőssé vált ítélet szerint a bíróság az elsőrendű vádlottat mint visszaesőt három év nyolc hónap börtönbüntetésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte. A másodrendű és a harmadrendű vádlottat három év börtönbüntetésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte - közölte Fórizs Ildikó, a táblabíróság szóvivője.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft