"ANGELINA JOLIE" címkével ellátott hírek
Angelina Jolie First They Killed My Father (Először az apámmal végeztek) című filmjét nevezte a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjára Kambodzsa - írta hétfőn a The Hollywood Reporter.
Legalábbis a válási folyamatot felfüggesztették. A kapcsolatuknak jót tett, hogy Brad Pitt már nem iszik.
A fedélzeti kamerák heves vitát rögzítettek a Brangelina családot szállító magángépen.
Szóban és fizikailag is bántalmazta gyerekeit Brad Pitt – a TMZ szerint legalábbis emiatt indítottak vizsgálatot a színész ellen a Los Angeles-i hatóságok.
A francia színésznő közleményben reagált a sajtóban megjelent pletykákra. Közölte, boldog kapcsolatban él, és épp gyereket vár élettársától.
A színész a tegnapi drámai bejelentés után nem sokkal reagált Angelina Jolie válási szándékára. Apósa sem maradt csendben.
Azt gondoltam, három dolog biztos az életben: a halál, az adók meg a Pitt-Jolie páros. Nem bántam volna, ha az adó kerül le a listáról, így azonban telesírtam a párnámat és hüppögve szedtem le az álompár posztereit a szobám faláról. Hát hová lesz ez a világ?
Akinek nem mellesleg ma van az 52. születésnapja, de sajnos nem áll módomban személyesen felköszönteni, mert már eljött onnan. A Keletiből, mármint.
Angelina Jolie nevét is emlegetik azok között a rendezők között, akikre a Marvel stúdió rábízná a Marvel kapitány című új szuperhősfilm forgatását.
Eltávolították Angelina Jolie amerikai filmsztár petefészkeit és petevezetékeit. A műtéttel a rák kialakulását kívánta megelőzni a színésznő, aki a The New York Times-ban maga vallott a beavatkozásról.