"ANGLIA" címkével ellátott hírek
Szélsőjobboldali indíttatású terrorcselekménynek minősített vasárnap a rendőrség egy angliai késelést. A sértettet kórházba szállították, sérülései nem életveszélyesek.
Egyre gyakoribbak a késes támadások Anglia szerte, mert nem igényelnek előkészületet, viszont a félelemkeltést elérik ezzel az elkövetők - mondta Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.
Az angolok, akik dombra mentek fel és hegyről jöttek le: két amatőr hegymászó alapos méréseinek köszönhetően újabb heggyel gyarapodott Anglia, egy eddig dombnak tekintett magaslatról ugyanis kiderült, hogy valójában hegy.
A belga válogatott szerezte meg a harmadik helyet az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon azzal, hogy szombaton 2-0-ra legyőzte az angol csapatot a szentpétervári bronzmérkőzésen.
Megtalálta a rendőrség azt a tárolóeszközt, amely a június végén súlyos mérgezéses tünetekkel kórházba szállított két brit állampolgár megbetegedését okozó Novicsok típusú idegméreg-hatóanyagot tartalmazta. A Scotland Yard péntek esti bejelentése szerint egy kisméretű palackról van szó, amelyet az egyik beteg, a 45 éves Charlie Rowley házában találtak a délnyugat-angliai Amesbury kisvárosban.
17 haláleset ügyében nyomoznak.
A kormányzó brit Konzervatív Párt és a legnagyobb ellenzéki parlamenti erő, a Munkáspárt közötti "döntetlennel" végződtek az Angliában tartott részleges helyhatósági választások.
Radikálisan csökkenteni kell a műanyag hulladékot, márpedig csak Angliában 5,8 milliárd szívószálat dobnak ki a szemétbe évente.
Üresen állnak a szupermarketek polcai Angliában, az akadozó áruszállítás miatt a legtöbb ki sem nyit a szigetországot maga alá gyűrő ítéletidőben.
Szívszorító történetet osztott meg saját közösségi oldalán Helen Daykin, akinek gyermekei 12 órán keresztül ölelgették és simogatták a váratlan szívrohamban elhunyt férje, Chris Daykin élettelen testét az emeleti hálószobájukban - adott hírt róla a Sun, olvasható a borsonline.hu-n.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft