"ANGLIA" címkével ellátott hírek
A kormányzó brit Konzervatív Párt és a legnagyobb ellenzéki parlamenti erő, a Munkáspárt közötti "döntetlennel" végződtek az Angliában tartott részleges helyhatósági választások.
Radikálisan csökkenteni kell a műanyag hulladékot, márpedig csak Angliában 5,8 milliárd szívószálat dobnak ki a szemétbe évente.
Üresen állnak a szupermarketek polcai Angliában, az akadozó áruszállítás miatt a legtöbb ki sem nyit a szigetországot maga alá gyűrő ítéletidőben.
Szívszorító történetet osztott meg saját közösségi oldalán Helen Daykin, akinek gyermekei 12 órán keresztül ölelgették és simogatták a váratlan szívrohamban elhunyt férje, Chris Daykin élettelen testét az emeleti hálószobájukban - adott hírt róla a Sun, olvasható a borsonline.hu-n.
Szemtanúk beszámolója szerint túszokat ejtett egy fegyveres férfi vasárnap a közép-angliai Nuneaton városának egyik szabadidőközpontjában.
Megrongálta felesége ejtőernyőjét a brit hadsereg egyik őrmestere, de a nő túlélte a több mint egy kilométeres zuhanást.
A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2017. szeptember 29-én, 16 óra körül Szarvason, a Vasút utcában elfogtak egy Angliában élő magyar férfit, aki ellen két elfogatóparancs volt érvényben.
Politikai káoszt okozhat a brit választási eredmény - mondta Gálik Zoltán egyetemi docens szombat reggel az M1 aktuális csatornán.
Jelentős aranykincsre bukkantak egy öreg zongorában az angliai Shropshire grófságban.
A lángok martaléka lett Anglia talán legrégibb szállodája, a 250 éves Royal Clarence Hotel a dél-angliai Exeter városában, az épület egy része szombaton dőlt össze, miután az előző nap egy szomszédos házról átcsaptak a lángok.