"ANGLIA" címkével ellátott hírek
Szívszorító történetet osztott meg saját közösségi oldalán Helen Daykin, akinek gyermekei 12 órán keresztül ölelgették és simogatták a váratlan szívrohamban elhunyt férje, Chris Daykin élettelen testét az emeleti hálószobájukban - adott hírt róla a Sun, olvasható a borsonline.hu-n.
Szemtanúk beszámolója szerint túszokat ejtett egy fegyveres férfi vasárnap a közép-angliai Nuneaton városának egyik szabadidőközpontjában.
Megrongálta felesége ejtőernyőjét a brit hadsereg egyik őrmestere, de a nő túlélte a több mint egy kilométeres zuhanást.
A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2017. szeptember 29-én, 16 óra körül Szarvason, a Vasút utcában elfogtak egy Angliában élő magyar férfit, aki ellen két elfogatóparancs volt érvényben.
Politikai káoszt okozhat a brit választási eredmény - mondta Gálik Zoltán egyetemi docens szombat reggel az M1 aktuális csatornán.
Jelentős aranykincsre bukkantak egy öreg zongorában az angliai Shropshire grófságban.
A lángok martaléka lett Anglia talán legrégibb szállodája, a 250 éves Royal Clarence Hotel a dél-angliai Exeter városában, az épület egy része szombaton dőlt össze, miután az előző nap egy szomszédos házról átcsaptak a lángok.
5000 fontos (1 millió 700 ezer forint) körüli kárt okozott egy rossz mozdulattal egy vevő egy angliai boltban.
Brit zsidó szervezetek csütörtökön közölt adatai szerint aggasztóan megnőtt az év első felében az antiszemita incidensek száma a szigetországban.
Megpróbálták elrabolni a brit királyi légierő (RAF) egyik tagját. A rendőrség szerint nem lehet kizárni, hogy terrorcselekmény-kísérletről van szó.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft