"ANGLIA" címkével ellátott hírek
A lövöldözésnek a rendőrség szerint nincs köze a terrorizmushoz.
Van az úgy, hogy egy madár szembe száll a hatósággal.
Máris komoly - politikai felhangoktól sem mentes - botrányt kavart a BBC televízió legsikeresebb, világszerte vetített autós műsora, a Top Gear, amelynek frontembere hétfőn bocsánatkérésre kényszerült, jóllehet a program megújult változata csak két hónap múlva kerül adásba.
Londoni pénzügyi elemzők szerint meghaladhatja a 1,5 milliárd fontot (640 milliárd forintot) a nagy-britanniai áradások okozta gazdasági kár.
Több észak-angliai nagyvárosban is jelentős területek kerültek víz alá vasárnap az elmúlt napok heves esőzései miatt.
Hosszú börtönbüntetésre ítélte az eljáró londoni bíróság egy magyar bűnszervezet tagjait, akik igen kiterjedt bordélyhálózatot tartottak fenn Angliában.
Január végén volt a Bernarda Alba háza című Lorca remekmű bemutatója a Békéscsabai Jókai Színházban. A különleges produkciót kiemelt érdeklődés övezte egész februárban is, legutóbb Robert Cogo-Fawcett angliai sztárproducer érezte úgy: Békéscsabára kell utaznia és megnéznie az előadást.
Beszüntette az egyik nagy brit fogadóhálózat a tétek elfogadását arra, hogy II. Erzsébet királynő karácsonyi beszédében bejelenti lemondását, miután gyanúsan megugrott az erre kötött fogadások száma. A híresztelést udvari források azonnal cáfolták.
Egy brit diáklány 16 ezer 500 fontot (6,5 millió forint) gyűjtött össze egy hajléktalan férfi számára, aki utolsó fillérjeit ajánlotta fel neki, hogy hazajuthasson éjszaka, miután elvesztette a bankkártyáját - írja a Business Insider internetes portál.
Több évre megvonna minden bérkiegészítő szociális juttatást a brit kormány az Európai Unió más országaiból érkező munkavállalóktól, ezzel is csökkentve a nagy-britanniai bevándorlás vonzerejét - támaszkodik a híradó.hu a The Sunday Times cikkére.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft