"ANGLIA" címkével ellátott hírek
A brit uralkodó és a kormány vezetőinek részvételével, példátlan biztonsági intézkedések közepette emlékeztek meg vasárnap Londonban az elmúlt évszázad brit háborús halottairól.
Egyre indulatosabb szóváltássá fajul a brit kormány és az Európai Unió közötti vita a Brüsszel által követelt 2,13 milliárd eurós pótlólagos brit befizetés ügyében.
Csaknem öt évtized után szabadulhat börtönéből egy brit rendőrgyilkos. A csütörtöki döntést elítélte a brit belügyminiszter, London polgármestere és a Scotland Yard főparancsnoka is.
Áprilisra várja második gyermekét Vilmos cambridge-i herceg és hitvese, Katalin hercegnő - közölte hétfőn a Kensington-palota.
Egy 17. században elsüllyedt hajó roncsait tárják fel a kutatók Angliában.
Minden idők legnagyobb brit hadihajóját avatta fel pénteken a brit uralkodó.
A továbbjutását már korábban bebiztosító Costa Rica gól nélküli döntetlent játszott a biztos kieső Angliával a brazíliai labdarúgó-világbajnokság D csoportjának keddi harmadik fordulójában.
Labda-szamba: Uruguay – Anglia 2-1. Fenékig itta a győzelem ásványvizes pett palackját és boldogan rázta társai vállán Lusi Suarez a mérkőzés végén, a Sao Pauloban az Arena Corinthias stadion 62 ezer őrjöngő nézője előtt, miután a spanyol Carlos Velasco Carballo játékvezető lefújta a világbajnokság D-csoportjának egyik rangadóját.
A brazíliai labdarúgó világbajnokság D-csoportjában lévő válogatottak eddig összesen hétszer nyertek világbajnokságot. Olaszország négyszer (1934 Olaszország, 1938 Franciaország, 1982 Spanyolország, 2006 Németország), Uruguay kétszer (1930 Uruguay, 1950 Brazília), Anglia egyszer (Anglia, 1966). A csoport negyedik csapata Costa Rica még nem volt ilyen helyzetben.
Az olasz válogatott szombaton 2-1-re legyőzte az angol csapatot a brazíliai labdarúgó-világbajnokság D csoportjának első fordulójában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft