"APA" címkével ellátott hírek
Kiabált a családjával, verekedni akart édesapjával egy férfi tegnap , 22 óra körül Békésen, a Szabadkai utcában.
Két év fegyházbüntetésre ítélt kiskorú veszélyeztetése miatt és lopás közvetett tetteseként a Zalaegerszegi Törvényszék pénteken egy férfit, aki élettársával közösen lopásra vette rá négyéves gyermeküket.
A Sarkadi Rendőrkapitányság tegnap őrizetbe vett egy okányi férfit.
Lakásukban bántalmazta édesapját egy férfi vasárnap 19 óra 45 körül Békéscsabán.
A pilismaróti apa folyamatosan fenyegette, alázta, leköpdöste lányait, egyikükre ráborította az asztalt, miközben a lány gyertyafénynél tanult. Az ügyészség börtönbüntetést javasol a családfőnek.
Emberölés történt Bács-Kiskun megyében - közölte a police.hu kedden hajnalban.
Késsel támadt apjára Zalaegerszegen egy 39 éves, feltehetőleg kábítószertől bódult férfi, akinél csaknem három kilogramm kábítószergyanús növényt és annak termesztéséhez szükséges eszközöket is találtak a rendőrök - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.
Az ohiói Cincinnati városában egy édesapa azt hitte, betörő matat a lakásban, fogta a puskáját és lelőtte - a saját fiát.
A 32 éves férfi csütörtökön azért támadt a dajkára Sályban, mert nem öltöztette fel addigra a gyermekét, mire érte ment.
Nem értett egyet a Kossuth Rádiónak nyilatkozó bíró és a megszólaltatott ügyvéd abban, egyenlők-e a gyermekelhelyezési perekben az anyák és apák esélyei - olvasható a híradó.hu-n.