"APA" címkével ellátott hírek
Érdekes eredménnyel végződött az SOS Gyermekfalvak online felmérése, amely szerint minden második apa szívesen otthon maradna gyesen a gyerekével, de sokszor épp az anyagi okok miatt nem tehetik azt meg. Van ugyanakkor egy jelentős tömeg, amely szerint a gyereknek az anyja mellett a helye az első években. Az SOS Gyermekfalvak apákat kérdezett az apaságukról.
Kiabált a családjával, verekedni akart édesapjával egy férfi tegnap , 22 óra körül Békésen, a Szabadkai utcában.
Két év fegyházbüntetésre ítélt kiskorú veszélyeztetése miatt és lopás közvetett tetteseként a Zalaegerszegi Törvényszék pénteken egy férfit, aki élettársával közösen lopásra vette rá négyéves gyermeküket.
A Sarkadi Rendőrkapitányság tegnap őrizetbe vett egy okányi férfit.
Lakásukban bántalmazta édesapját egy férfi vasárnap 19 óra 45 körül Békéscsabán.
A pilismaróti apa folyamatosan fenyegette, alázta, leköpdöste lányait, egyikükre ráborította az asztalt, miközben a lány gyertyafénynél tanult. Az ügyészség börtönbüntetést javasol a családfőnek.
Emberölés történt Bács-Kiskun megyében - közölte a police.hu kedden hajnalban.
Késsel támadt apjára Zalaegerszegen egy 39 éves, feltehetőleg kábítószertől bódult férfi, akinél csaknem három kilogramm kábítószergyanús növényt és annak termesztéséhez szükséges eszközöket is találtak a rendőrök - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.
Az ohiói Cincinnati városában egy édesapa azt hitte, betörő matat a lakásban, fogta a puskáját és lelőtte - a saját fiát.
A 32 éves férfi csütörtökön azért támadt a dajkára Sályban, mert nem öltöztette fel addigra a gyermekét, mire érte ment.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft