"APPKLÁRI" címkével ellátott hírek
Kerekasztal beszélgetés lesz kedden (június 13., 9.00) a szegedi Classic Caféban (Széchenyi tér 5.) arról, hogy a TE cégednek, vállalkozásodnak miért lenne jó egy mobil app. Az App Hungary Kft. munkatársai pedig elmondják, hogyan érdemes nekifogni, mi mindenre kell figyelni, mik azok a trükkök-technikák, amikkel a piacod/közönséged értéket lát majd benne. Nem tudtad? A KKV-szektor leghatékonyabb marketingeszköze az applikáció! És persze ne felejtsd otthon az ötleteidet sem!
Több ezer forintot költ naponta marketingre, de szinte meg sem hallják az ügyfelei? Netán nagy a reklámzaj? Attól fél, hogy üzenetei a spam mappában landolnak? A feltett kérdésekkel kapcsolatban május 30-án, a békéscsabai Kornélia Étteremben megkaphatja a válaszokat. Sőt! Hozza el az ötleteit, és a helyszínen az App Hungary Kft. munkatársai mindenben segítenek, ami az appliációval kapcsolatos.
kaptam a közelmúltban az ukázt az ügyvezetőmtől. Ennyi?, kérdeztem; ennyi(ke)!, felelte. Megadta a számot, és megkerestem AppKlárit, azaz a békéscsabai Szécsi-Varga Klárit, akitől az interjú készítésének a végére már én is azon törtem a fejem, hogy melyik app – azaz mobil alkalmazás – csomagot rendeljem meg. Noha, ST. ev. vagyok. (Ezt bővebben kibontom a cikkben!)