"APPLE" címkével ellátott hírek
A tavalyi harmadik helyről az élre ugrott az Amazon a világ legértékesebb márkáinak a listáján.
Az Apple vezeti a Forbes legértékesebb világmárkáit rangsoroló 100-as listáját.
Kínában 9,7 százalékkal csökkent az okostelefonok eladása a tavalyi utolsó negyedévben.
Sok száz oldalnyi belső dokumentum alapján a The New York Times szellőztette meg, hogy a Facebook óriásvállalatokkal szövetkezett, hogy a felhasználói adatokat "értékesítve" mások is profitálhassanak abból, amibe az oldal beletenyerelt. Apple, Spotify, Netflix – csak néhány név, akik extra bánásmódban részesültek.
Az angol gitáros és dalszerző, Brian May sem repes az örömtől, hogy az Apple lecserélte a Lightning-csatlakozót. A Queen gitárosa Instagramon-oldalán fortyogott ezért.
Közvetítői díjjal együtt 375 ezer dollárért (103 millió forint) cserélt gazdát egy 1976-os, működő, elsőgenerációs Apple-számítógép a bostoni székhelyű RR Auctions keddi árverésén.
És valószínűleg meg sem érzi majd a techóriás.
Megmagyarázta az Apple-vezér, hogy miért olyan drágák az idei iPhone-ok, no meg úgy egyáltalán az iPhone-ok.
Ezermilliárd dollár, vagyis 276 ezer milliárd forint: az Apple a nyilvánosan jegyzett amerikai cégek közül elsőként lépte át ezt az álomhatárt. A 12 nullát tartalmazó összeg megfoghatatlan, mi azért megpróbáltuk valahogy megfogni.
Az idei második negyedévben, a csökkenő forgalmú globális okostelefon piacon a Huawei a második helyre lépett előre, és ezzel megelőzte Apple-t a bostoni Strategy Analytics piackutató vállalat felmérése szerint.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft