"APPLIKÁCIÓ" címkével ellátott hírek
Ingyenes alkalmazásokkal lehet az Androidon gyakorlatilag tetszőleges formátumú zeneszámot csengőhanggá alakítani.
Kutatóknak sikerült összegezniük az emberiség alvási szokásait egy mobiltelefonos applikációval - írja az MTI.
Ingyenes mobilalkalmazás használatára buzdítja az Angol Közegészségügyi Szolgálat a szülőket: az applikáció a termék vonalkódját leolvasva grafikán mutatja meg, hány kockányi a cukortartalma.
Gurulj szabadon! – okostelefonra tölthető térkép mutatja, hogy a fővárosban hova tudnak eljutni akadály nélkül a kerekes székesek.
Útinformációs mobilapplikációt fejlesztett ki a rendőrség, a keddtől letölthető ingyenes alkalmazás baleseti értesítésekkel és egyéb közlekedési információkkal segíti az úton levőket.
A Családháló.hu készítette applikáció megmutatja, hogy az ország területén hol találhatók kismamabarát helyek, tehát pelenkázó-, és szoptatóhelyiségek - közölte Emberi Erőforrások Minisztériuma csütörtökön az MTI-vel.
Véradások időpontjairól és helyszíneiről ad tájékoztatást a Magyar Vöröskereszt Véradás – Vöröskereszt elnevezésű új mobilalkalmazása.
Egymillió dollárt költöttek befektetők egy olyan telefonos applikációra, amely csupán egyetlen szót, a "Yo"-t ismeri.
A lejárt szavatosságú, vagy veszélyes termékekről azonnal információt kaphatnak a vásárlók a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) új okostelefon-alkalmazásának a segítségével - tájékoztatta az NFH csütörtökön az MTI-t.
Az elmúlt időszakok veszélyhelyzetei – márciusi hóhelyzet, júniusi árvíz – egy hatékony megoldás kidolgozását tették szükségessé a lakosság azonnali, naprakész, célzott tájékoztatására. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ezért okostelefonokra és táblagépekre készített alkalmazást, amely országosan bárki által ingyenesen elérhető.