"ÁRAMSZÜNET" címkével ellátott hírek
Március 18-án virradóra több mint 50 település 34 ezer háztartásában akadtak problémák az áramszolgáltatással, közöttük volt Dévaványa is. A településen vasárnap 0 óra 30 perc körül ment el teljesen az áramszolgáltatás.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóságának Gyomaendrődi Ügyfélszolgálata (Gyomaendrőd, Szabadság tér 1-3) 2016. augusztus 31-én (szerdán) áramszünet miatt zárva tart.
Az ország valamennyi településén helyreállt az áramszolgáltatás péntek délutánra - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a távirati irodát.
Nyolc Bács-Kiskun megyei településen szünetel az áramszolgáltatás, az EDF DÉMÁSZ szakemberei a katasztrófavédelemmel együttműködve és partnercégek bevonásával dolgozik a hibák elhárításán.
Szeptember 25-én áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás és az ügyintézés az Orosházi Járásbíróságon.
Este tíz óráig több száz bejelentés érkezett az özönvízszerű eső miatt a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság központi ügyeletére, több mint harminc helyszínen késő este is dolgoztak a fővárosi hivatásos tűzoltók a káresemények felszámolásán - közölte hétfőn késő este az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy szeptember 15-én, 20 órától szeptember 16-án hajnal három óráig közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni Békéscsabán, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.
Több mint négy évtizede a legsúlyosabb kánikula tombol az argentin fővárosban, Buenos Airesben két hete 30 és 40 Celsius-fok között mozog a hőmérséklet, és a csúcsra járatott klímaberendezések miatt gyakori az áramszünet.
Szükségállapotot hirdettek Buenos Airesben, ahol mintegy 800 ezer ember van víz és áram nélkül. Mauricio Macri polgármester a kormányt okolja a kialakult helyzetért. Az Argentínában négy évtizede nem tapasztalt kánikula több nagyvárosban is áramkimaradásokat okozott.
Folytatódtak hétfőre virradó éjszaka a heves viharok Franciaország déli részén: mintegy 50 ezer háztartásban továbbra is szünetel az áramszolgáltatás.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft