"ARANY MEDVE" címkével ellátott hírek
A Testről és lélekről című film egy egyszerű, csendes magánéleti történet keretében arról szól, hogy minden, ami összeköt minket, embereket az életünkben, az fontosabb, mint ami szétválaszt. Ezt Enyedi Ildikó, a Berlinale Arany Medve-díjas rendezője mondta kedden Budapesten, a stáb tagjaival közösen tartott sajtótájékoztatón.
Az európai menekültválságról szóló Fuocoammare (Tűz a tengeren) című olasz-francia dokumentumfilm kapta a legjobb filmnek járó Arany Medvét a 66. Berlin Nemzetközi Filmfesztiválon (Berlinale).
A háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep fiatal filmes tehetségeknek tart mesterkurzust a februári Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon.
Dzsafar Panahi Taxi című munkája kapta a legjobb filmnek járó Arany Medvét Berlinben.
Jinan Tiao kínai rendező Fekete szén, vékony jég című alkotása kapta a legjobb filmnek járó Arany Medvét, a zsűri nagydíjával, egy Ezüst Medvével pedig A Grand Budapest Hotel című amerikai filmet tüntették ki a 64. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, a Berlinalén szombat este.
Calin Peter Netzer román rendező Pozitia Copilului (A gyermek fekvése) kapta a legjobb filmnek járó Arany Medvét az idei Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, a Berlinalén.
Elkezdődött a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválra, a Berlinaléra szóló jegyek árusítása hétfőn: a "medvevadászatot" megelőző jegyvadászat első órájában tízezer jegyet kapkodtak el az interneten.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft