"ARANYÉREM" címkével ellátott hírek
Hosszú Katinka aranyérmet nyert 100 méter vegyesen a kínai Hangcsouban zajló rövidpályás úszó-világbajnokság pénteki versenynapján.
Késely Ajna aranyérmet nyert 400 méter gyorson a Buenos Aires-i nyári ifjúsági olimpián.
Aranyérmet nyert a Földházi Zsófia, Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara összeállítású csapat a mexikóvárosi öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyében. Egyéniben Földházi negyedik, Kovács hatodik, Alekszejev 14. lett.
Magát Krisztina aranyérmet nyert szakításban a nők vasárnapi plusz 90 kilogrammos versenyében a bukaresti súlyemelő Európa-bajnokságon.
Hosszú Katinka megszerezte negyedik aranyérmét az úszók rövidpályás világbajnokságán a kanadai Windsorban.
Joó Abigél aranyérmet szerzett szombaton a cselgáncs világkupa-sorozat taskenti Grand Prix-versenyén - adta hírül az MTI.
A kajakos Kozák Danuta 500 méteren aratott csütörtöki, riói diadalával Magyarország történetének 500. olimpiai érmét szerezte, egyúttal övé a 175. arany.
A magyarok két arany- egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a londoni úszó Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján - adta hírül az MTI.
A Simon Béla, Juhász Adrián normálsúlyú kormányos nélküli kettes nagy meglepetésre aranyérmet szerzett a szám vasárnapi döntőjében a németországi Brandenburgban zajló evezős Európa-bajnokságon - adta hírül az MTI.
Öt arany-, négy ezüst- és kilenc bronzérmet és összesítésben a 18. helyet jósol a magyaroknak az augusztusi riói olimpián a statisztikákkal foglalkozó Infostrada sports.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft