"ÁREMELÉS" címkével ellátott hírek
Tavaly Budapesten tovább nőttek a lakótelepi panelek árai és egyelőre nincs jele a folyamat mérséklődésének, a legdrágább ingatlanok a Vizafogón és Gazdagréten találhatóak, ahol a panellakások átlagos négyzetméterára tavaly meghaladta a 400 ezer forintot - közölte a Duna House az MTI-vel.
A hivatalos adatokból több tétel hiányzik, például a lakásárak. A tömegtermékek olcsósága pedig érzékszervi csalódást okoz.
A Magyar Pékszövetség elkerülhetetlennek tartja a kenyér árának emelését, a sütőipar helyzetének javítását célzó tárgyalásokra nyitottak a kiskereskedelmi láncok - ismertette a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), amely megbeszélést szervezett a sütőipar szereplői számára csütörtökön Budapesten.
Szerdán startol az év végi gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) kampány, amelyben 100 ezer körüli biztosítót váltó autósra és növekvő díjakra számítanak az MTI által megkérdezett szakértők.
Emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
Augusztusban emelkedett a nyerstej ára.
Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.
Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.
ugyanis bruttó 2 forinttal emelte Az emeléssel a benzin átlagára 348-349 forintra nőtt, a gázolajé 340-341 forint maradt.
Ha eddig nem aggódott, most fog: a GKI-konjunktúraindex tovább csökkent. Az iparban és a szolgáltató cégek már nem annyira akarnak felvenni embereket. Az építőipari cégek viszont nagy áremelésre készülnek.