"ARNOLD SCHWARZENEGGER" címkével ellátott hírek
Arnold Schwarzenegger volt kaliforniai kormányzón, Hollywood korábbi sztárján sürgősséggel szívműtétet hajtottak végre az után, hogy sikertelennek bizonyult katéteres úton történő aortabillentyű cseréje - adta hírül pénteken a TMZ amerikai celebhírportál.
Szándékos emberölés vádjával bíróság elé akarja citálni Arnold Schwarzenegger a legnagyobb olajipari társaságokat. A színészből, majd kaliforniai kormányzóból lett környezetvédelmi aktivista szerint az olajipari nagyok ugyanúgy tudták, hogy tevékenységükkel emberek halálát okozzák, mint a már felelősségre vont dohányipari cégek. Schwarzenegger később a legújabb Terminátor-filmről is beszélt.
Arnold Schwarzenegger az Amazon készülő westernsorozatában, az Outriderben vállalt szerepet.
Kalifornia egykori kormányzóját igencsak feldühítette, hogy Donald Trump a charlottesville-i események után nem ítélte el egyértelműen a neonácikat.
Teljesen filmbe illő, ahogy egy osztrák testépítő először Hollywood legfényesebb csillaga, majd Kalifornia kormányzója lesz, a hetvenéves Arnold Schwarzenegger mégis ezt az utat járta be. Pályája talán a leghullámzóbb a nyolcvanas-kilencvenes évek akciósztárjai közül: egyszerre játszott Oscar-díjas sikerfilmekben és a legócskább vígjátékokban, a nagy visszatérés után viszont sorra buknak a filmjei, így leginkább a Trumppal vívott szócsatái tartják a középpontban.
A miniszterelnök Facebook-oldala szerint Münchenben találkozott Arnold Schwarzeneggerrel, a színész-politikussal - olvasható a hv.g.hu-n.
A harmadik helyet szerezte meg Kiss Virág az amerikai Arnold Sport Festivalon. Októberben írtunk arról, hogy az Arnold Classic Europe-n aranyérmet szerzett, és már akkor tudta, utazik Amerikába.
A harmadik helyet szerezte meg Kiss Virág az amerikai Arnold Sport Festivalon. Októberben írtunk arról, hogy az Arnold Classic Europe-n aranyérmet szerzett, és már akkor tudta, utazik Amerikába.
Arnold Schwarzenegger most igyekszik behozni mindazt, amit 16 éven át elhanyagolt - olvasható a hirado.hu oldalon.
Schwarzenegger egyre többször tűnik fel nyilvános helyen barátnőjével - írja a hirado.hu.