"ÁROK" címkével ellátott hírek
Árokba hajtott autójával egy férfi Gyulán. Nem sérült meg, de a rendőrök két feljelentést tettek ellene.
Árokba hajtott autójával egy férfi Orosháza külterületén. Nem hívott segítséget, hanem elgyalogolt a helyszínről.
Árokba csúszott kedd reggel egy Mercedes személyautó Békés és Mezőberény közötti útszakaszon; személyi sérülés nem történt.
Befejeződött a szakadékba zuhant ember mentése Cseszneknél - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese szombaton az MTI-t. A férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.
Az elmúlt időszakban havas eső, eső formájában számottevő csapadék hullott Békés megyében. A legfrissebb meteorológiai előrejelzések szerint húsvétkor ugyan felmelegedés várható, de az időjósok újabb csapadékra is figyelmeztetnek. A talaj vízbefogadó-képessége egyre inkább csökken, a belvíz-gondok elkerülése érdekében nagyon fontos a vízelvezetők karbantartása, tisztítása.
Súlyosan megsérült egy férfi, mert megcsúszott és árokba rohant autójával az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán csütörtök reggel – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem.
Árokba csúszott egy mikrobusz Monor közelében kedd reggel, a balesetben kilencen megsérültek - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője. A mentők ügyeletese szerint öten súlyosan, négyen pedig könnyebben sérültek meg.
Árokba csapódott egy személyautó a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gávavencsellő és Tiszabercel között csütörtökön. A jármű vezetője a helyszínen meghalt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.
Péntek a 4415-ös út földeáki leágazásánál egy román felségjelzésű busz utasaival és sofőrjeivel az árokba hajtott, a balesetben senki sem sérült meg.
Az árokban találtak rá a rendőrök egy ittas hajléktalanra pénteken Szolnokon, a férfit kórházba szállították - közölte a rendőrség az MTI-vel.