"ÁRPÁD PÁLINKA" címkével ellátott hírek
A békéscsabai Árpád Pálinka újdonsága a négy, különleges ízben gyártott Árpád Pálinka Spritz, amely a nyári esték (foci vb, szalonnasütés, pecázás, lóverseny stb.) nélkülözhetetlen frissítője. Mindezzel kapcsolatban Nagy Árpád főzőmestert faggattam.
A közelmúltban rendezte meg az Ongai Kulturális Egyesület a Quintessence (IX.) Pálinka- és Párlatversenyt, amelyre rekordszámú nevezés (1739 pálinka és párlat) érkezett. A nemzetközi verseny abszolút győztese a békéscsabai Árpád és Vadász Pálinka lett! Az általuk nevezett 28 tétel mindegyikét éremmel díjazták: 5 Champion díjjal, 11 arany-, 12 ezüst- és 5 bronzéremmel tértek haza. Az idén 10 esztendős Árpád Pálinka tulajdonosaival: Nagy Árpáddal és nővérével, Hegedűs Mónival a cég bázisán, a csabai Árpád Pálinkatanyán beszélgettem. Visszapillantó-ikerinterjú következik:
A közelmúltban rendezte meg az Ongai Kulturális Egyesület a Quintessence (IX.) Pálinka- és Párlatversenyt, amelyre rekordszámú nevezés (1739 pálinka és párlat) érkezett. A nemzetközi verseny abszolút győztese a békéscsabai Árpád és Vadász Pálinka lett! Az általuk nevezett 28 tétel mindegyikét éremmel díjazták: 5 Champion díjjal, 11 arany-, 12 ezüst- és 5 bronzéremmel tértek haza.
A békéscsabai Árpád Pálinka idén 28 tétellel nevezett a január 11-13. között megrendezett, a Miskolctól 20 kilométerre, keletre fekvő Ongán zajló, Quintessence – 2018 (IX.) Pálinka- és párlatversenyre. (Az eredményhirdetés 20-án lesz.) A céget Nagy Árpád és Horváth György pálinka-főzőmesterek képviselték, valamint a fővárosban élő Hegedűs Mónika (Árpád nővére), mint bíráló is meghívást kapott a versenyre.
Az Árpád Pálinka, a méltán híres és elismert pálinka manufaktúra a szokásos, de mindettől függetlenül a maga nemében egyedi kisüsti, prémium és exkluzív termékkínálata mellett most egy sajátos, különleges és mindenképpen újszerű ajánlattal készül a közelgő karácsonyra.
Az Árpád Pálinka, a méltán híres és elismert pálinka manufaktúra a szokásos, de mindettől függetlenül a maga nemében egyedi kisüsti, prémium és exkluzív termékkínálata mellett most egy sajátos, különleges és mindenképpen újszerű ajánlattal készül a közelgő karácsonyra.
A csütörtökről zakatoló mega-gasztró-murin, a 21. Csabai Kolbászfesztiválon, az Árpád Pálinka idén 5+1 standon képviseltette magát; ahogy az Év Pálinkafőzdéjéhez illik: letisztult dizájnnal, szokásos prémium minőséggel, közel 50 termékkel (naná, hogy újdonságokkal is!) kedves, mosolygós hostessekkel várják az érdeklődőket.
A csütörtökön kezdődő mega-gasztró-murin, az Árpád Pálinka idén 5+1 standon képviselteti magát; ahogy az Év Pálinkafőzdéjéhez illik: letisztult dizájnnal, szokásos prémium minőséggel, közel 50 termékkel (naná, hogy újdonságokkal is!) kedves, mosolygós hostessekkel várják az érdeklődőket.
Nagy Árpádnak, az Árpád Pálinka egyik társtulajdonosának a mindennapjait nem a Gregely-naptár pörgése, vagy a hold állása határozza meg, hanem az aktuál gyümölcsérési szezon. A kajszi és a szilva szüreten már túl vannak, most a vilmoskörte van terítéken. A főzőmesterrel a békéscsabai Árpád Pálinkatanyán beszélgettünk.
Nagy Árpádnak, az Árpád Pálinka egyik társtulajdonosának a mindennapjait nem a Gregely-naptár pörgése, vagy a hold állása határozza meg, hanem az aktuál gyümölcsérési szezon. A kajszi és a szilva szüreten már túl vannak, most a vilmoskörte van terítéken. A főzőmesterrel a békéscsabai Árpád Pálinkatanyán beszélgettünk.