"ÁSZ" címkével ellátott hírek
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) minden jelentése nyilvános és megtalálható a honlapján - közölte a számvevőszék pénteken arra reagálva, hogy Korózs Lajos szocialista politikus közérdekű adatigényléssel fordul hozzájuk.
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) szabályszerűnek találta az Államadósság Kezelő Központ Zrt. 2013 és 2016 közötti működését.
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) megkapta a nyomozóhatóság határozatát, amelyben megállapították, hogy a számvevőszéki ellenőrzés akadályozásával kapcsolatban nem állapítható meg szándékos bűncselekmény elkövetése - közölte az ÁSZ. A nyomozóhatóság határozata nem befolyásolja a január 8-án nyilvánosságra hozott számvevőszéki jelentésben tett megállapításokat, és a számvevőszék továbbra is várja a párt intézkedési tervét a jelentésben megfogalmazottakra.
Az LMP szerint az Állami Számvevőszék (ÁSZ) jogtalanul helyezett kilátásba büntetést pártjuk irodabérlésével kapcsolatban.
Átadta az Országgyűlésnek az Állami Számvevőszék a jövő év első félévi ellenőrzési tervét, amelyből kiderül, hogy az ellenőrző tevékenységet végző szervezetek - az adóhivatal és az államkincstár -vizsgálatát, illetve a pártok és a költségvetési támogatásban részesülő pártalapítványok és alapítványok gazdálkodásának ellenőrzését is folytatják - tájékoztatta az MTI-t az ÁSZ pénteken.
Befejezte két pártalapítvány, a Polgári Magyarországért Alapítvány és a Barankovics István Alapítvány 2014-2015. évi gazdálkodásának ellenőrzését az Állami Számvevőszék (ÁSZ) - közölte a szervezet hétfőn az MTI-vel.
Megújított öntesztekkel támogatja az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az ellenőrzötteket péntektől - közölte a hivatal az MTI-vel.
Hiányosságokat tárt fel az Állami Számvevőszék az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.-nél, egyebek közt a 2013-as és 2014-es üzleti tervek elfogadásánál.
A kórházak hatékony működését segíti az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése - mondta az ÁSZ elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Bizonyára Veled is előfordult már Drága Olvasó(m), hogy egy eltűnt valamit napokig, hetekig, hónapokig, esetleg évekig kerestél… majdan szép lassan meghalt az utolsó mentsvár is, a remény nevezetű elképzelés. Mert elveszett az a valami. És kész. Ám egyszer csak a hosszú esztendők után valahogy mégis előkerült az ágy alól, a szekrény mögül vagy éppen az olvasólámpa búrájából (az a valami). Na de ilyet szerintem még nem pipáltál! Bár lehet, hogy igen.