"ÁTADÁS" címkével ellátott hírek
A címben szereplő idézet Márai Sándortól származik, és Tomanek Gábor tolmácsolásában hangzott el Gyomaendrődön a Határ Győző Könyvtár új épületbe költözése és az intézmény átadása kapcsán tartott ünnepi rendezvényen.
Füzesgyarmaton szeptember 28-án ünnepélyesen átadták a TAO támogatásból megépített műfüves pályát.
A kormány szándéka Békéscsaba és térségének megerősítése, az itt élő emberek életének segítése, a gazdaság fejlesztése volt a 34,95 milliárd forintos vasúti beruházás támogatásakor - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a beruházás hivatalos átadásakor Békéscsabán.
2016. április 29-én a Piknik Park Szabadidőközpont területén adták át ünnepélyes keretek között, dr. Aradszki András államtitkár, Dankó Béla országgyűlési képviselő, Siklósi István polgármester, Makai Ferenc, az ÖTHÉT Egyesület elnöke, Bada Zoltán, az ÖTHÉT Egyesület Pest Megyei tagozatának elnöke, Németh Angéla Budapest XV. ker. alpolgármestere és Aranykő Éva, az ÖTHÉT Békés Megyei tagozatának elnöke jelenlétében Magyarország első műanyag-palackokból épült „PET faluját” és ÖKO táborát.
Befejeződött a Hungaroring újraaszfaltozása, az új pályacsíkot hivatalosan csütörtökön avatták fel a mogyoródi Forma-1-es világbajnoki futamnak is otthont adó létesítményben.
799 nap után, ma este hat órától – egyelőre csak részlegesen, de – újra birtokba vehető a csabai vasútállomás épülete.
799 nap után, ma este hat órától – egyelőre csak részlegesen, de – újra birtokba vehető a csabai vasútállomás épülete.
Immár négy sávon közlekedhető Békéscsabán az Orosházi úti felüljáró. A 22 hónappal ezelőtt kezdődött, megközelítőleg 5,8 milliárd forint értékű beruházás a célegyenesbe érkezett, a műtárgy hivatalos átadását a NIF Zrt. közlése szerint december 17-én délelőtt ejtik meg.
Hivatalosan is átadták a több mint hatmilliárd forintból kialakított új sebészeti tömböt szerdán Gyulán, a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórházban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft