"ÁTADTÁK" címkével ellátott hírek
Visszakerült Romániába az a három külföldi, akik illegálisan lépték át az államhatárt Lőkösháza térségében.
Átadták hétfőn a margitszigeti Casino felújított épületét, amely a 17. vizes világbajnokság alatt a szervezők egyik otthonául szolgál.
Felújították a 47-es út Hódmezővásárhely és Orosháza közötti 19,7 kilométeres szakaszát, a nettó 7,9 milliárd forintos beruházást szombaton adták át. A következő évek legfontosabb feladata a dél-alföldi régióban Kecskemét és Békéscsaba összekapcsolása – mondta Lázár János.
Átadták a csaknem 600 millió forintból az Európai Unió támogatásával megújult Berekfürdői Termál- és Strandfürdőt szombaton.
Átadták a Pécsi Tudományegyetem (PTE) több mint 15 milliárd forintból felújított és kibővített 400 ágyas klinikáját kedden a baranyai megyeszékhelyen.
Átadták a borjúfókákat és pápaszemes pingvineket bemutató látványmedencéket és építményeket szombaton a Veszprémi Állatkertben.
Átadták a Marcalit keletről elkerülő 8 kilométeres útszakaszt - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. hétfőn az MTI-vel.
Átadták hétfőn a 280 millió forintból megújult Zsennyei Alkotóházat, amelyet a művészeti világ világítótornyának nevezett avatóbeszédében Hornyák Tibor, a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) ügyvezető igazgatója.
Átadták szombaton a 3,2 milliárd forintból elkészült új győri uszodát, az Aqua Sport Központot, ahol januárban a magyar női vízilabda-válogatott világliga-mérkőzést játszik majd.
Három határátkelőt adtak át szombaton a szerb-román határszakaszon, a Kunszőlős (Lunga) - Nákófalva (Nakovo) közötti átkelőt Aleksandar Vucic szerb és Victor Ponta román miniszterelnök nyitotta meg.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft