"ATHÉN" címkével ellátott hírek
Athén nyerte el idén az Európai Unió leginnovatívabb városának járó egymillió eurós díjazású kitüntetést - közölte az Európai Bizottság kedden.
A netre feltett videóban hosszan kergetnek egy férfit, akit végül megrugdosnak és botokkal ütlegelnek.
Két nap alatt négy mérkőzést játszik Athénban a hétvégi Thetisz Kupán a januári, szerbiai Európa-bajnokságon aranyérmes magyar női vízilabda-válogatott.
Egy menekült is viszi majd az olimpiai lángot, amikor az áthalad Athénon.
Görögországban az állami és a magánszektor dolgozóit tömörítő két nagy szakszervezeti tömörülés tagjai 24 órás sztrájkba kezdtek csütörtökön.
Kedden reggel indult útnak a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE delegációja, hogy Belgrád érintésével megérkezzen a Athénba, a szerdai CEV Kupa visszavágó mérkőzés helyszínére.
Az 1971-es Bajnokcsapatok Európa Kupája (BEK) döntőjének 43. évfordulója alkalmából az athéni városházán, hatalmas sajtóérdeklődés mellett, ünnepélyes keretek között megnyitották hétfőn a Puskás Ferenc életét és pályafutását bemutató kiállítást.
A tervek szerint jövő júniusban Puskás Ferenc egykori sikereinek helyszínén, a Panathinaikosz labdarúgócsapatának stadionjánál emlékhelyet alakítanak ki egy domborművel és kétnyelvű emléktáblával az Aranycsapat legendás kapitányának tiszteletére.
Görögország nemzetközi hitelezői minden valószínűség szerint hétfőn hozzájárulnak a görög hitelcsomag következő részletének folyósításához, miután az athéni parlament a várakozások szerint vasárnap délután elfogadja a hitelezőkkel a hónap elején kitárgyalt következő reformlépéseket.
A megbeszélt időpontnál később érkeztünk a lökösházi Petőfi Sándor Művelődési házhoz. Próbáltunk bejutni a főbejáraton, az ajtó zárva volt. Egy biciklis közeledett felénk, megkérdeztük tőle: - Corvus-Kora Róbertet keressük, itt a művelődési házban beszéltük meg a találkozót. Jó helyen járunk? – Próbálják meg hátulról, az udvar felől, biztosan itt van!
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft