"ÁTVERÉS" címkével ellátott hírek
Egy 2015-ben már elterjesztett híresztelés kapott ismét szárnyra, a készítők csak a dátumot módosították benne. Jön a teljes sötétség – mondják épp ők.
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a kormány és a Fidesz ismét átveri a meddő párokat, mert a lombikbébiprogramról szóló kormányhatározat szerint a többlettámogatásból megvalósuló hatezer lombikbébi kezelést kizárólag az állami tulajdonban lévő intézetek végezhetik - mondta Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja szerdán az MTI-nek.
Az MSZP megpróbálja átverni az embereket, amikor arról beszél, hogy a családok szeptemberben nem kapnak családi pótlékot, ugyanis azt az érintettek már az iskolakezdés előtt, augusztusban megkapták - reagált a Fidesz az MSZP csütörtöki sajtótájékoztatójára.
Veszélyes a karácsonyi vásárlás az interneten? A Kürt biztonsági szakemberei csokorba gyűjtötték, hogy laikusként is miként van mód a védekezésre.
A rendőrség arra buzdítja az idős embereket, jelentsék fel az őket különböző módszerekkel átverő csalókat, mert így tudnak hatékonyan fellépni ellenük - mondta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Bűnügyi Főigazgatóságának alezredese szombaton az M1 aktuális csatornán abból az alkalomból, hogy az ORFK kampányt indít az idős emberek biztonságáért.
Évek óta zeng a média az üdülési jogok körüli visszásságokról, a vásárlás veszélyeiről, 2015-re mintha ennek meg is lett volna az eredménye. Azóta a nyűggé vált jogok eladása körül szaporodnak a botrányok, és a több millió forintos csalások - olvasható a híradó.hu-n.
Több mint 1400 eurós (435 ezer forint) telefonszámlát kapott egy spanyol nő, miután 56 órán, azaz két és fél napon át tartotta a vonalat, ahol azt ígérték, segítenek, hogy munkanélküli fia állást kapjon.
Egyre több olyan idős keresi meg a Kosár című műsor stábját, aki állítja, vannak olyan egészségfelmérések, melyek után - ahogy ők fogalmaznak - már-már kényszerítik őket, hogy csillagászati árakon különböző termékeket vásároljanak. A Kosár-riportokban bemutatott, hatalmas összegeket kifizető nyugdíjasok között azonban van néhány szerencsés is. Ugyanis miután bemutatták átverésük történetét, visszakapták a pénzüket - olvasható a híradó.hu-n.
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint több száz fiatal vállalkozót tart sakkban a kormány azzal, hogy visszatart elnyert pályázati támogatásokat.
Már a termékbemutatók sem a régiek: nem utazni hívnak bennünket, hanem szűrésekre. Itt aztán gyorsan kiderül, hogy betegek vagyunk, és gyógyírt csak az ott kínált, több százezer forintos csodakészülékek jelenthetnek.