"AUTÓ" címkével ellátott hírek
Magyarországon 300 ezer autóban lehet veszélyes a fékrendszer a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) szerint.
Tűzpiros Alfa Romeo. A Fiat konszern sportkocsi- és luxusautó szekciójának története is a XX. század elején kezdődött, alapításának éve: 1910. június 24. Előtte három évig egy Nápoly melletti falucskában, Pionbinoban gyártották elődjét a Darracq Italianát. Ez az egy milánói arisztokrata, Ugo Stella lovag és egy francia autógyáros Alexandre Darracq együttműködésének volt az eredménye.
Sok autót mindenféle matricák, plüssfigurák, egyéb dísztárgyak lepnek el. Az ilyenek használata egyáltalán nem tilos, csak megfelelő módon kellene elhelyezni őket. Az alábbiakban olvasható egy összefoglalás, az alapvető beltérre vonatkozó legfontosabb regulákról.
Békéscsabán a Szarvasi út városból kivezető szakaszának jobb oldalán lévő egyik telken emberemlékezet óta autókat árulnak. Ehhez a területhez a hosszabb emlékezetűek ugyanúgy autókat társítanak, mint a rendszerváltás után született fiatalok. A lényeg ezen az ingatlanon tulajdonképpen jottányit sem változott, és mégis minden más lett.
Idén jubileumi, tizedik alkalommal rendezték meg a mára szinte hagyománnyá váló Füzestuning autó és motor show-t.
Az amerikai Dana vállalatcsoport 15 milliárd forintos új beruházást indít 2017 elején Győrött - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Teljesen kiégett egy személygépkocsi a Ráckevét és Kiskunlacházát összekötő úton - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szerdán.
Autóba rejtett pokolgép robbant péntek reggel a főként kurdok lakta, délkelet-törökországi Cizre városban, a készenléti rendőrség ellenőrzőpontjánál, kilenc rendőr meghalt, több mint hatvan ember megsebesült - jelentette a Habertürk török hírtelevízió.
Vádemelést javasol a rendőrség egy gyulai férfi ellen, aki engedély nélkül áthelyezte a leégett személygépkocsija azonosítóit egy másik autóra.
A vállalatnál futótűzként terjedt a hír, megjöttek az új Nivák, éppen most állnak be az udvarra. A melósok ugye hivatalból az udvaron voltak, nekik csak abba kellett hagyniuk a munkát. Az irodisták letették ceruzáikat, félretették a dossziékat, összehajtották a kiterített terveket és kirajzottak az udvarra. Öt darab, hófehér Lada Niva gurult be a vidéki központú gázszolgáltató vállalat udvarára, a konvojt záró hatodik autó a sofőröket szállító, katonai zöld színű, személyszállításra átalakított UAZ „kisbusz” volt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft